Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου και του Κάρλος Φρέιτας στην Ρώμη, έδωσε νέα τροφή στα σενάρια περί προσέγγισης της Ρόμα από τον Παναθηναϊκό, για την απόκτηση του Ζούλιο Μπαπτίστα. Σενάρια και για Βάιγκο (Φιορεντίνα), Φορναρόλι (Σαμπντόρια), αλλά και τον Σουάζο της Ίντερ.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση επιθετικού είναι δεδομένο, κάτι που εν πολλοίς επιβεβαιώνεται και από κύκλους της «πράσινης» ΠΑΕ. Και τι καλύτερο από έναν ποδοσφαιριστή του βεληνεκούς του Μπαπτίστα, που μπορεί να συνδυάσει το τερπνόν (αγωνιστικό) μετά του ωφελίμου (γκελ στον κόσμο).

Ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κλαούντιο Ρανιέρι και για τον λόγο αυτό, αλλά και την πολύ κακή φετινή πορεία της Ρόμα, θέλει να φύγει από την αιώνια πόλη.

Ανάλογες φαίνεται πως είναι και οι διαθέσεις της ομάδας όμως, που φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, με μια σχετική οψιόν αγοράς βέβαια. Κάτι που κάνει την περίπτωσή του ακόμα πιο ελκυστική, για το «τριφύλλι».

Παίζει με Ατρόμητο ο Σπυρόπουλος

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης γυμνάστηκε ο Νίκος Σπυρόπουλος στο πρόγραμμα του Σαββάτου και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και πάλι ο Σεντρίκ Καντέ, αλλά ο Νιόπλιας θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Από το παιχνίδι του Περιστερίου, θα απουσιάσουν σίγουρα οι Μπουμσόνγκ, Λέτο, Νίνης, με τον πρώτο να συνεχίζει θεραπεία και τους άλλους δύο να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από τις αρχές της εβδομάδας.

Αναφορικά με την απουσία του Γάλλου, τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Κώστας Κατσουράνης που τα πήγε πολύ καλά ως κεντρικός αμυντικός, απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed