Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010
Τον χειρότερο εφιάλτη της βλέπει μπροστά της η Κατερίνα Λέχου στο άκουσμα της λέξης γάμος. Η σκέψη και μόνο ότι δύο άνθρωποι θα παντρευτούν και δεν θα καταφέρουν να συνεχίσουν μαζί, την έχουν κάνει να φοβάται να παντρευτεί και να μην σχεδιάζει καν αυτό το ενδεχόμενο. «Δεν κάνω σχέδια για τίποτα στην ζωή μου. Μου φαίνομαι γελοία όταν σχεδιάζω πράγματα. Τον φοβάμαι τον γάμο. Εάν δε φοβόμουν τον γάμο, θα είχα παντρευτεί οκτώ φορές. Κι αυτό γιατί έχω κακή εικόνα για τον γάμο, κακή εικόνα για τις σχέσεις και δεν τολμάω πια να ρωτήσω έναν φίλο μου για παράδειγμα τι κάνει η σύντροφός του. Με κοιτάζει με μισό μάτι και μου λέει… χώρισα».

Εκτός από αυτό που έγινε κατανοητό, ότι δηλαδή η ηθοποιός έχει φτάσει ένα βήμα πριν από την εκκλησία, όχι μία, όχι δύο, αλλά οκτώ φορές, η Κατερίνα Λέχου μίλησε στο Πρωινό mou για τις σχέσεις, τον έρωτα και τα προσωπικά της. «Με ρωτάνε πολύ συχνά για παράδειγμα, εάν είμαι ερωτευμένη. Δεν μπορείς να είσαι συνέχεια ερωτευμένος. Θα πεθάνεις. Ακόμη και με τον ίδιο άνθρωπο, όχι με διαφορετικό. Η φύση και η νομοτέλεια που την διέπει, έχουν προνοήσει ούτως ώστε κάποια στιγμή και το σώμα και η ψυχή να ξεκουράζονται. Δεν γίνεται διαφορετικά».


Μίλησε για μία ακόμη φορά για την ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία που έκανε για έξι ολόκληρα χρόνια και τόνισε πόσο πολύ υπομονή χρειάστηκε γι’ αυτό αλλά και πόσο πολύ την βοήθησε. «Έχω ηρεμίσει τώρα. Έχω ανάγκη από ηρεμία όμως. Μου αρέσει να σιωπώ, Να είμαι πολλές ώρες μόνη μου χωρίς να μιλάω. Να μην ακούω καν μουσική. Να μην μιλάω καθόλου, να είμαι στην απόλυτη ησυχία. Ακόμη και η μουσική πλέον με ενοχλεί».  

Σε ό,τι αφορά την επιτυχία του σήριαλ το Νησί, η πρωταγωνίστρια ήταν απλή, ειλικρινής μέχρι και κυνική στην απάντηση που έδωσε, όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει που εξαιτίας της επιτυχίας της σειράς, είναι συνέχεια σε όλα τα εξώφυλλα. «Δεν με απασχολεί καθόλου. Ξέρω πως παίζεται το παιχνίδι. Θα τους περάσει και θα με ξεχάσουν, όπως έκαναν με τόσους και τόσους».

Εκτός από το Νησί, η Κατερίνα Λέχου φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ο Θάνατος και η κόρη στο Θέατρο Ανεσις. 


πηγή: star.gr 

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed