Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010
 «Μια μεγάλη αγκαλιά»,  ήθελε ως  αμοιβή,  ένας  απόφοιτος των  Πολιτικών Επιστημών  στο Παρίσι, για να  προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα φιλοσοφίας, γραμματικής και γενικού πολιτισμού.  Αυτό έγραφε στην αγγελία που δημοσίευσε στο Ίντερνετ,  με τη διευκρίνιση πως αν η μαθήτρια ήταν ανήλικη,   θα έπαιρνε την αγκαλιά από την μητέρα της.

Αυτή δεν είναι η μοναδική αγγελία που κάποιος ζητά να πληρωθεί σε είδος για τις υπηρεσίες του. Δεκάδες Γάλλοι  προσφέρουν από  πλακοστρώσεις και υδραυλικές εργασίες, μέχρι  προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών  και  μαθήματα πιάνου, µε αντάλλαγμα αγκαλιές, τρυφερές  στιγμές  και  «πικάντικες βραδιές».

Ο Ζιστέν, ένας παντρεμένος από τη Νοτιοδυτική Γαλλία. Σε αγγελία που δημοσίευσε ζητούσε να αναλάβει πλακοστρώσεις ή υδραυλικές εργασίες µε αντάλλαγμα, στοματικό σεξ.


 Παρόμοια ανάρτηση έκανε και  ο 62χρονος Σερζ από την περιοχή του Παρισιού, που είναι οικοδόμος και πήρε ένα e-mail από µια 54χρονη, που του έγραφε ότι ήθελε να κάνει δουλειές στο σπίτι της και εκείνη  θα τον πλήρωνε µε «αγκαλιές». Ο ίδιος επανέλαβε αρκετές φορές την «εμπειρία»,  όπως είπε στην εφημερίδα «Λε Παριζιέν».

Μορφή πορνείας , χαρακτηρίζουν το φαινόμενο κάποιοι και πιστεύουν ότι η εξέλιξη αυτή,  φανερώνει τη φτώχεια των ανθρώπινων σχέσεων στις θλιβερές και χωρίς αγάπη σύγχρονες κοινωνίες. Άλλοι θεωρούν πως το διαδίκτυο  έφερε απλώς στην επιφάνεια µια πρακτική , που είναι παλιά όσο η ανθρωπότητα. Nα χρησιμοποιείς, δηλαδή, το σεξ για να πάρεις αυτό που θέλεις.

Όπως αναφέρει  ο Λοράν  Μελιτό, ερευνητής στη γαλλική Ανωτέρα Σχολή Κοινωνικών Επιστηµών, «μιλάμε  για κάτι που είναι πολύ αρχαίο. Είμαι σίγουρος πως, αν πηγαίναμε  πίσω 30 χρόνια, θα βρίσκαμε  ανθρώπους που θα πλήρωναν µε σεξ για µια υπηρεσία. Η διαφορά είναι ότι το Ίντερνετ έχει εκλογικεύσει το  θέμα  και το έχει κάνει ορατό».


πηγή: star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed