Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Στα ίχνη του αποκαλούμενου του ίντερνετ» βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία η οποία εκτιμά ότι ο εντοπισμός και η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.


Σύμφωνα με την Espresso, οι διωκτικές αρχές συλλέγουν εδώ και αρκετό καιρό στοιχεία για σεσημασμένο παιδόφιλο που εκτιμάται ότι έχει στήσει διαδικτυακό στρατηγείο σε περιοχή της Στερεάς Ελλάδας με σκοπό να παγιδεύει ανήλικα παιδιά που σερφάρουν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου διαφθορέα ανήλικων σωμάτων και ψυχών έχουν ξεκινήσει πριν από περίπου 1,5 μήνα μετά από καταγγελία γονέων που εντόπισαν στον υπολογιστή του ανήλικου κοριτσιού τους σεξουαλικού περιεχομένου μηνύματα από τον συγκεκριμένο άνδρα.

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση. Μετά από έρευνα και εντοπισμό των ηλεκτρονικών ιχνών, διαπίστωσαν ότι πίσω από τον άνθρωπο με το ψευδώνυμο που έστελνε τα μηνύματα στο ανήλικο κορίτσι κρυβόταν ένας παλιός τους γνώριμος, ο 48χρονος παιδόφιλος, ο οποίος είχε συλληφθεί μάλιστα και στο παρελθόν.

Ο 48χρονος «δράκος του ίντερνετ» είχε καταδικαστεί σε 5 ετών φυλάκιση κατηγορούμενος για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων και είχε αποφυλακιστεί πριν από 1,5 χρόνο. Φαίνεται ότι δεν του έγινε μάθημα ο εγκλεισμός του στη φυλακή και ο 48χρονος λίγο μετά την αποφυλάκιση του άρχισε να αναζητά νέα θύματα.

Από την παρακολούθηση των ανδρών της αστυνομίας, προέκυψε ότι ο 48χρονοςδιατηρεί «φιλικές» σχέσεις με τρία ανήλικα παιδιά (δύο κορίτσια και ένα αγόρι, τα οποία πιθανότατα γνώρισε μέσω ίντερνετ) και συναντάται μαζί τους σε δημόσιους χώρους, πίνει καφέ μαζί τους και συζητά. Αν και δεν έχει διαπιστωθεί να πηγαίνει σε ιδιωτικό χώρο με τα ανήλικα παιδιά, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 48χρονος παιδόφιλος είχε ή συνεχίζει να έχει σεξουαλική επαφή με κάποιο από τα 3 ανήλικα παιδιά χωρίς να αποκλείουν και την πιθανότητα βιασμού.

Αυτό που απομένει για τη σύλληψη του είναι το «δέσιμο» των στοιχείων εις βάρος του 48χρονου παιδόφιλου με τους άνδρες της αστυνομίας να κάνουν λόγο για «τελειωμένη» υπόθεση εντός των επόμενων ημερών.

Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed