Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Άλλη μια ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο επιτυχημένος σεφ που συμμετέχει στο reality μαγειρικής του MEGA «Master Chef». Μιλώντας, λοιπόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2, ο 40χρονος σεφ μίλησε για την εμπειρία του στο reality, έκανε την κριτική του στην Ευγενία Μανωλίδου και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Η μαγειρική είναι αγάπη» τόνισε και συμπλήρωσε: «Κι εγώ τη μαγειρική την αγαπάω πάρα πολύ. Είναι το μόνο πράγμα, μετά από αρκετές σχέσεις, που έχει μείνει στη ζωή μου για πάντα».

Ο κριτής του «Master Chef», που ομολογουμένως έχει κλέψει την παράσταση στην εκπομπή, αποκάλυψε και πώς ξεκίνησε την καριέρα του: «Ξεκίνησα από ανάγκη, γιατί τα πανεπιστήμια στην Αμερική είναι πολύ ακριβά και έπρεπε κάπου να δουλεύω. Υπήρχαν οι βάσεις από τη μαμά και τη γιαγιά, απλά τη δεκαετία του '80 στην Ελλάδα δεν έλεγες ότι θα γίνεις μάγειρας. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα, δεν ήταν αποδεκτό. Έφυγα, απελευθερώθηκα, γνώρισα τις κουζίνες από ανάγκη στην αρχή και μετά το λάτρεψα. Γιατί έτσι είναι η μαγειρική. Ή τη λατρεύεις ή τη μισείς. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο».

Ο γεμάτος τατουάζ μάγειρας αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση για την κριτική επιτροπή του reality: «Δεν είμαι ο τηλεοπτικός άνθρωπος. Γι’ αυτό και όταν μου έγινε η πρόταση, ήταν λίγο περίεργο και στην αρχή έλεγα ''όχι''. Βέβαια, δεν κρύβω ότι ο λόγος που τελικά δέχθηκα ήταν καθαρά τα χρήματα. Όχι ότι είναι πάρα πολλά, αλλά είναι οι εποχές δύσκολες».

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφέρει πώς αντέδρασε, όταν του είπαν ότι στο τιμόνι της παρουσίασης θα ήταν η Ευγενία Μανωλίδου: «Όταν μου είπαν ότι η Ευγενία θα παρουσιάζει το "Master Chef", ήμουν ο πρώτος που λίγο στράβωσα. Και ήταν λάθος μου. Γιατί έκανα αυτό που κάνουν άλλοι άνθρωποι σε μένα κι εγώ κατακρίνω. Δηλαδή από αυτά που είχα ακούσει, χωρίς να την έχω δει, χωρίς να την έχω ζήσει τη γυναίκα, σκέφτηκα αρνητικά. Θα σας πω τα εξής: Είναι καταπληκτική, φοβερή στη δουλειά της, είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, πολύ ευγενικός και πολύ διακριτική, που είναι σημαντικό. Ποτέ δεν έχει φωνάξει, ποτέ δεν έχει κάνει φασαρία για τα ωράρια, και μιλάμε για γυρίσματα ωρών».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν με όλη αυτή την προβολή νιώθει πρωταγωνιστής, απάντησε: «Σε καμία περίπτωση. Είμαστε τρεις άνθρωποι που έχουμε πάει πενταήμερη στην τηλεόραση. Πάμε στα γυρίσματα και περνάμε τόσο καλά, που είναι σαν να είμαστε πενταήμερη. Και αυτό βγαίνει και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό».

Έκλεισε λέγοντας πως δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει μια εκπομπή, γιατί απλώς νιώθει πως δεν θα ήταν καλός σε κάτι άλλο, παρά μόνο στη μαγειρική του.

Έκαστος στο είδος του!
Zougla.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed