Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010
Παραδείγματα... ανδρισμού έδωσε σε συνέντευξή του ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, χαρακτηρίζοντας τον Ηλία Ψινάκη ό,τι πιο αρσενικό στην ελληνική showbiz! Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για την ζωή της νύχτας, την σύζυγό του και τον φίλο του που... έσπασε στο ξύλο επειδή τον πρόδωσε.

«Ένας άντρας για να είναι αρσενικός πρέπει να έχει μπέσα, φιλότιμο και να προσέχει την οικογένειά του, να κοιτάει πώς θα πάει αυτός καλά και όχι πώς θα πάνε οι άλλοι πίσω για να φανεί», ανέφερε ο ηθοποιός στην εκπομπή «TV Weekend» και με αυτό το σκεπτικό χαρακτήρισε τον Ηλία Ψινάκη ως το απόλυτο αρσενικό.

«Ο Ηλίας Ψινάκης για μένα είναι ό,τι πιο αρσενικό κυκλοφορεί στην showbiz... Ένας άνθρωπος ωραίος, φιλότιμος, μάγκας, με φοβερό χιούμορ... αυτός είναι αρσενικός, όσο κι αν σας φέρεται οξύμωρο αυτό!», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, προσθέτοντας στην λίστα με τους βαρείς και ασήκωτους άνδρες και τον Γιώργο Καπουτζίδη «επειδή φέρεται σπαθάτα».


Μιλώντας για την ζωή του, είπε ότι ήταν πάντα της νύχτας αλλά αγνός, ενώ μίλησε για «αληταριό» που τον έκανε να σταματήσει. «Όλη μου την ζωή κυκλοφορούσα νύχτα, αλλά ήμουν καλόκαρδος και αγνός, όσο αγνός μπορεί να είναι κάποιος της νύχτας... Αντιλήφθηκα μόνος μου για όλο αυτό το αληταριό που υπάρχει και σταμάτησα τις εμφανίσεις μου».

«Αληταριό εννοώ την αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων ή δήθεν ειδήσεων χωρίς να υπάρχουν. Σε φωτογραφίζει κάποιος κάπου και λέει ό,τι θέλει και διαμορφώνει μια δημόσια εικόνα, χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα, η οποία είναι ψεύτικη. Αυτό είναι αληταριό», πρόσθεσε.

Για κάποιο χρονικό διάστημα έζησε στην απόλυτη χλιδή οπότε και -όπως αποκάλυψε- έδινε 100.000 δραχμές... πουρμπουάρ στον υπάλληλο του βενζινάδικου! Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν θα δούμε ποτέ τα παιδιά του σε κάποιο περιοδικό ή εκπομπή και εξομολογήθηκε ότι κλαίει και μόνο που βλέπει την χαρά στα πρόσωπα της οικογένειάς του.

Όσο για την προδοσία;

Όπως είπε ο ηθοποιός, έχει προδοθεί από φίλο του, αλλά δεν έκλαψε... τον έσπασε στο ξύλο!

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed