Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010
Δεκατετράχρονο ταλέντο στις εκτελέσεις συνέλαβαν οι δυνάμεις του στρατού στο αεροδρόμιο της κεντρικής πόλης Μορέλος του Μεξικού!Από τις αρχές Οκτωβρίου ψάχνανε τον "El Ponchis" -τον μασκοφόρο δηλαδή- και ενώ στο παρελθόν είχαν πιάσει τον νεαρό έφηβο..τον άφησαν ελεύθερο λόγω αμφιβολιών καθώς επίσης και για το νεαρό της ηλικίας του!

Ο Edgar Jimenez όπως φαίνεται να είναι το πραγματικό του όνομα είναι ένας έφηβος 14 χρόνων με αμερικάνικη υπηκοότητα!Γεννημένος στην Καλιφόρνια το 1996.Έχει άλλες 3 αδερφές εκ των όποιων η μία φαίνεται να είναι η ερωμένη του βαρόνου κοκαΐνης για τον όποιο δούλευε ο Jimenez,η δεύτερη ήταν βασικό μέλος των καρτέλ και η τρίτη μάλλον δεν είχε καμία σχέση με τις ασχολίες των υπόλοιπων αδελφών της!



Ο Jimenez κατηγορείται ότι δούλευε για ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών της περιοχής του,το καρτέλ του Hector Beltram Legua.Ο δεκατετράχρονος μαζί με τις δυο αδελφές του βασάνιζαν τα θύματα τους και τα ακρωτήριαζαν και τα αποκεφάλιζαν!Στο κινητό του Jimenez μάλιστα βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο απο βασανισμούς και ακρωτηριάσεις γεννητικών οργάνων των θυμάτων!Η αμοιβή του σύμφωνα με την "La Razon" κυμαινόταν μεταξύ 2.500 - 3.000 δολαρίων για κάθε θύμα!Εκτός απο τα βασανιστήρια φημολογείται ότι ήταν ένας απο τους καλύτερους σκοπευτές που χρησιμοποίησαν ποτέ οι "βαρόνοι" των καρτέλ.

Εκτελέστες των καρτέλ(ανάμεσα τους και ο δεκατετράχρονος) είχαν ανέβασει βίντεο στο διαδίκτυο όπου ομολογούσαν ότι ήταν αυτοί που κρέμαγαν ανθρώπους από τις γέφυρες..ως ένδειξη παραδειγματισμού για όποιον δεν τους σέβονταν!Ο Jimenez όμως είπε στους δημοσιογράφους μετά την σύλληψη του"Σκότωσα τέσσερις ανθρώπους. Τους έκοψα τους λαιμούς. Ένοιωσα απαίσια που το έκανα. Με ανάγκασαν, μου είπαν ότι εάν δεν το έκανα θα με σκότωναν. Έκοψα μόνο τους λαιμούς τους, ποτέ δεν πήγα να κρεμάσω [ανθρώπους] από γέφυρες, ποτέ"


Ο Jimenez κατοικούσε στην πόλη Τιχουάνα η όποια κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως σε αριθμό δολοφονιών καθώς μόλις το 2009 σημειώθηκαν 2.657 δολοφονίες!Δηλαδή 4 φορές περισσότερες από την Βαγδάτη!Η σύλληψη του Jimenez συνέπεσε με την απόφαση του Μεξικού να γίνουν οι ποινές για τους ανήλικους εγκληματίες πιο αυστηρές, μετά την παγκόσμια κατακραυγή για τον αριθμό των δολοφονιών και της αιματοχυσίας των προηγούμενων χρόνων.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed