Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010
Υπάρχουν ομάδες ομάδες....Υπάρχουν οι ομάδες που παίζουν για να κερδίζουν..οι ομάδες που το παλεύουν...και οι ομάδες που παίζουν για την εμπειρία!!

Υπάρχει η Μπαρτσελώνα που έχει ανακυρηχθεί ως η καλύτερη ομάδα και υπάρχει και ....η  ΜADRON FC!Η οποία μαλλόν αποτελέι τη χειρότερη ομάδα στη Μεγάλη Βρετανία!
Και αυτό δεν το λέμε έτσι..(και δεν το λέμε μόνο εμείς το λένε όλοι το λένε και οι ιδιοι).

Η Madron FC για τη φετινή σεζόν μετράει 11 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια!Ενδεικτικά σκορ είναι 11-0, 16-0, 20-1 και 27-0!Στις 27 Νοεμβρίου μάλιστα...κάτεβηκε στον αγώνα με μόλις 7 παίκτες!Και όπως λένε...προτίμησαν να κατέβουν και να χάσουν με το κεφάλι ψηλά παρά να χάσουν τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0.....τελικό σκορ? 0 -22!!!
Και αν όλα αυτά δεν σας έχουν εντυπωσιάσει σαν σκορ...η Madron FC έχει την λύση!Την περασμένη εβδομάδα σε αγώνα με την Illogan Reserves η Madron FC "έφαγε" ούτε λίγο ούτε πολύ στο πρώτο ημίχρονο 24 γκολ και στην επανάληψη 31!Τελικό σκορ...55-0!Για την ιστόρια,σκόραραν και οι 11 παίχτες της Illogan Reserves ενώ τα 10 απο τα 55 γκόλ τα σημείωσε ο Λούκ Άμποτ Σμίθ!


Γιατη φετινή σεζόν λοιπόν η Madron Fc  εχεί δεχθεί 227(!) γκόλ μέχρι στιγμής και έχει καταφέρει να σκοράρει 2 φορές μόνο...

Παρ'όλα αυτά παίκτες και προπόνητης δεν το βάζουν κάτω!

"Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν έχεις μόνο επτά παίκτες και όχι τερματοφύλακα. Ένα από τα παιδιά έκατσε κάτω από την εστία και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.

Ξέρω ότι το πιθανότερο είναι να γελούν όλοι μαζί μας αλλά εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε. Θα εξακολουθήσουμε να παίζουμε κάθε εβδομάδα και να ανταποκρινόμαστε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν έχουμε σκοπό να σταματήσουμε"


Και συνέχιζει ο προπονητής της ομάδας....

"Κάποιοι από τους παίκτες δεν είναι τόσο καλοί, οπότε είναι χαρούμενοι και μόνο που αγωνίζονται. Δεν μπορούν να παίξουν σε άλλη ομάδα.

Θα πρέπει να τους απονεμηθεί βραβείο Fair Play που κατεβαίνουν σε όλα τα παιχνίδια. Θα ήταν εύκολο να τα παρατήσουν και να σκύψουν το κεφάλι, όμως το παλεύουμε.

Πέρυσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και τώρα παίζουμε απέναντι σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας, όμως οι παίκτες που έχουν χτίσει τη φετινή ομάδα αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι είμαστε η χειρότερη ομάδα στη χώρα".

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed