Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010
Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα είναι πως η Τζούλια , τάραξε τα νερά των εκάστοτε wannabe star της showbiz!Ήταν η Τζούλια, ήρθε η Μαριάννα(Ντούβλη) και έρχεται η Πετρούλα!Η Τζούλια έδειξε τον δρόμο (οφείλουμε να παραδεχτούμε) και όλες οι "καλές" κυρίες ακολουθούν!

Η Πετρούλα Κωστίδου λοιπόν...αφού παράτησε τα συννεφάκια,τις βροχούλες και το κρυούλι που είχε το δελτίο καιρού στο Star και αφού έκανε διάφορα απο δω και από κει...ήρθε η μεγάλη πρόταση!Ο Σειρήνακης...βλέποντας το ξώφθαλμο..βαθύ..υποκτριτικό της ταλέντο..της πρότεινε να γυρίσει ταινία!



Η Πετρούλα το σκέφτηκε!Όχι,το σκέφτηκε....το ξανασκέφτηκε...και αυτό που την χάλαγε ήταν μη φανέι πως αντιγράφει την Τζούλια!Και έτσι κατόπιν συζητήσεων..κατελήξαν να κάνουν την ταινία αλλά με ένα project που υπάρχει μόνο στην Αμερική!Γιατί τελοσπάντων...η Πετρούλα δεν θέλει να κάνει κανά περάστε,σκούπιστε τελειώσατε!Η Πετρούλα έχει επίπεδο,έχει ένα ήθος και ένα στήθος που πρέπει να υπερασπιστεί!

Η ίδια σε γνωστή μεσημεριανή εκπομπή δήλωσε «Ετοιμάζουμε ένα καινούριο “εύρημα” που υπάρχει μόνο στην Αμερική» χωρίς να αποκαλύψει καμία άλλη πληροφορία για το νέο της project.



Ο σίγουρα κερδισμένος της υπόθεσης είναι ο Ζαχόπουλος!Γιατί?!Γιατί απο την Τζούλια και ύστερα η έννοια..."ροζ dvd" έχει άλλη σημασία! ;-)

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed