Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010


Κλειστό είναι σήμερα Δευτέρα το κέντρο της Αθήνας, κατά ένα μεγάλο μέρος του, από τις 10 το πρωί, λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας σε πολλούς δρόμους, ενώ θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, λόγω των εκδηλώσεων που θα γίνουν για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Από την πλευρά της η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει στάση εργασίας σε όλη την Αττική από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μετά το μεσημέρι και συλλαλητήριο στα Προπύλαια. Συλλαλητήρια σε διαφορετικές μεταξύ τους ώρες έχουν προγραμματίσει ΟΛΜΕ, φοιτητές, αλλά και μαθητές.

Η κυκλοφορία έχει διακοπή από τις 10, το πρωί της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου έως τις 07.00 το πρωί της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, ενώ απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, τις ίδιες ώρες, στους εξής δρόμους: Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αλλά και τους κάθετους αυτής, Σταδίου, σε όλο το μήκος της, αλλά και τους κάθετους αυτής, Ακαδημίας, όλο το μήκος της, αλλά και τους κάθετους αυτής,Βασιλίσσης Όλγας, όλο το μήκος της, αλλά και τους κάθετους αυτής, Πανεπιστημίου, όλο το μήκος της, αλλά και τους κάθετους αυτής, Αμαλίας, όλο το μήκος της, αλλά και τους κάθετους αυτής, Συγγρού, μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και της Βασ. Όλγας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, Πατησίων, μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τους κάθετους αυτής, Πειραιώς, από την Ιερά Οδό έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τους κάθετους αυτής, Βασ. Σοφίας, μεταηύ των λεωφόρων Βασ. Κωνσταντίνου και Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στους κάθετους αυτής, Ρηγίλλης, μεταξύ των λεωφόρων Βασ. Γεωργίου Β’ και Βασ. Σοφίας, Υψηλάντου, μεταξύ των οδών Μ. Πετράκη και Ηροδότου, Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της, Μάρνη, από την πλατεία Βάθη έως την Πατησίων, Στουρνάρη, μεταξύ των οδών Ζαΐμη και Γ’ Σεπτεμβρίου, Μπουμπουλίνας, μεταξύ των οδών Σουρνάρη και Βασ. Ηρακλείου, Γ’ Σεπτεμβρίου, από την οδό Μάρνη έως την πλατεία Ομονοίας, αλλά και τους κάθετους αυτής και τέλος, κλειστοί θα παραμείνουν οι δρόμοι γύρω από τις πλατείες Ομονοίας, Συντάγματος, Κοτζιά και Κάνιγγος.


πηγή: imerisia

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed