Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010
Μεγάλη έκπληξη δοκίμασε ο δήμαρχος Καλαμπάκας όταν είδε ξαφνικά μπροστά του έναν 70χρονο κάτοικο της πόλης να του ζητά επιτακτικά να μάθει ποιο απορριμματοφόρο είχε βάρδια την προηγούμενη ημέρα για την αποκομιδή των σκουπιδιών έξω από τo σπίτι του. Όπως εξήγησε ο άνδρας, ήθελε να το μάθει γιατί πολύ απλά το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο είχε πάρει όλες τις οικονομίες του ιδίου και της συζύγου του, που έφταναν στο ποσό των 20.000 ευρώ και των 40 χρυσών λιρών.


Τι είχε συμβεί; Ο εβδομηντάχρονος πήγε στην τράπεζα και σήκωσε όσα χρήματα είχαν μέσα στους λογαριασμούς και μάζευαν ευρουλάκι ευρουλάκι με την γυναίκα του. Τοποθέτησε τα χρήματα σε μια μαύρη σακούλα στο σπίτι, αλλά δεν φρόντισε να την ενημερώσει. Η γυναίκα, συγυρίζοντας, νόμισε ότι επρόκειτο για σακούλα σκουπιδιών. Έτσι, την πήρε και χωρίς να ελέγξει το περιεχόμενό της, την πέταξε στον κάδο απορριμμάτων της γειτονιάς.

Όταν ο άνδρας γύρισε στο σπίτι και διαπίστωσε τι είχε συμβεί, αμέσως έτρεξε κάτω για να διαπιστώσει ότι είχε περάσει το σκουπιδιάρικο και είχε αδειάσει τους κάδους. Έτσι, η επόμενη λύση ήταν να απευθυνθεί στον δήμαρχο και να ζητήσει πληροφορίες για το πλήρωμα του απορριμματοφόρου που είχε βάρδια την προηγούμενη μέρα. Ο δήμαρχος έδειξε κατανόηση, ζήτησε τα στοιχεία από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και όλοι μαζί πήγαν να ψάξουν στο απορριμματοφόρο, το οποίο όμως ήταν πλέον άδειο και δεν είχε τίποτα σχετικό.

Όλα δείχνουν ότι τα σκουπίδια και ο… θησαυρός πήραν τον δρόμο για τον ΧΥΤΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο ηλικιωμένος, μετά την εξέλιξη αυτή, ζήτησε με αίτημά του, να ψάξει ολόκληρο τον χώρο του ΧΥΤΑ, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι ακόμα και αν αυτό γίνει αποδεκτό, θα είναι σαν να ψάχνει ψύλλους στα άχυρα. Έτσι κι αλλιώς τα 20.000 ευρώ το πιθανότερο είναι πλέον να έχουν πολτοποιηθεί. Όσο για τις λίρες; Κάπου εκεί θα είναι, αλλά που;

Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed