Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010
Μόνο ως κάκιστο όνειρο μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή παρουσία του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η εμφάνιση στο «Πάρκεν» κόντρα στην Κοπεγχάγη, ήταν το χειρότερο φινάλε για τους «πράσινους» που ουσιαστικά… φέτος «απουσίαζαν» από την Ευρώπη.  
Το αρνητικό ρεκόρ που σημειώθηκε μετά τη σεζόν 1990-1991, όταν το «τριφύλλι» είχε πάλι «κλειστεί» εντός συνόρων χωρίς να σημειώσει ούτε μια νίκη στα διεθνή ύδατα, όπως επίσης και η ισοφάριση της κακής απόδοσης της ΑΕΚ στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση (σεζόν 2003-2004), όταν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς, προκαλούν μέγιστο προβληματισμό. Το τελευταίο φετινό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ στην Κοπεγχάγη, έκανε για ακόμη μια φορά εμφανή τα σημάδια για τα οποία αυτός ο Παναθηναϊκός… δεν ήταν ποτέ ευρωπαίος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα από τη μεριά του, υποστήριξε πως στο «Πάρκεν», είδε την καλύτερη εμφάνιση του «τριφυλλιού» στο θεσμό, παρά την ήττα με σκορ 3-1 που ουσιαστικά ήρθε… με κατεβασμένα τα χέρια. Οι 35.000 κόσμου που γέμισαν ασφυκτικά τις κερκίδες του γηπέδου της Κοπεγχάγης και μετέτρεψαν σε πάρτι την αναμέτρηση με τον  Παναθηναϊκό, είναι επίσης ένα δείγμα της φετινής, χαμένης αίγλης του ελληνικού συλλόγου, αφού το μόνο που δεν προκαλούσε η ομάδα του Φερέιρα, ήταν φόβος και ανησυχία για τον αντίπαλο.
Το 300ο γκολ των «πράσινων» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν πανηγυρίστηκε όπως θα έπρεπε, αφού όταν ο Καντέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βίλαντ, ήταν πλέον αργά, όχι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά για τη φετινή «περιπέτεια». Από την άλλη, ο Γιώργος Καραγκούνης θα πρέπει να περιμένει μέχρι του χρόνου για να μπει στο κλαμπ των Ελλήνων 100άρηδων στην Ευρώπη. Τα «πράσινα» συνθήματα πλέον, είναι δύο. Το ένα δια στόματος Ζεσουάλντο Φερέιρα για άμεση βελτίωση, προκειμένου να μη χαθεί το… τρένο και στα εγχώρια. Το άλλο, ακούστηκε δυνατά στο «Πάρκεν» από τους 1.000 θαρραλέους φίλους του Παναθηναϊκού, λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης. «Πρωτάθλημα και Κύπελλο…».

πηγή: sportday



0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed