Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010
Οι πελάτες ενός μπαρ στο Βόρειο Συγκρότημα της Κέρκυρας πλήρωναν αδρά για να περάσουν λίγες στιγμές απόλαυσης στις αγκαλιές αλλοδαπών γυναικών που πρόσφεραν απλόχερα την «συντροφιά» τους… Δεν φαντάζονταν, όμως, πως ό,τι έκαναν καταγραφόταν με κάθε λεπτομέρεια από τις μικροκάμερες που είχε εγκαταστήσει ο 61χρονος ιδιοκτήτης!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Κέρκυρας είχαν πληροφορίες ότι ο 61χρονος Έλληνας είχε εγκαταστήσει στο μαγαζί του δίκτυο πορνείας, με τρεις κοπέλες από τη Γεωργία ηλικίας 38, 40 και 41 χρόνων οι οποίες βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα. Έτσι, αφού πρώτα παρουσιάστηκε ένας από αυτούς ως πελάτης, ακολούθησε έφοδος και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή του επιχειρηματία, στο σπίτι του και το μπαρ, κατασχέθηκαν
ένα πιστόλι, δύο σπρέι πιπεριού, ένα όπλο ηλεκτρονικής εκκένωσης, ένας ασύρματος, ένα στιλέτο, ένας σιγαστήρας, 14 φυσίγγια των 8 mm και 38 των 7,65 mm και ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων και 375 ευρώ.

Όμως, εκείνο που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν ότι στο μπαρ είχε εγκατασταθεί ένα δίκτυο παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος, που αποτελούνταν από ένα μόνιτορ, μία κάμερα που παρακολουθούσε τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και άλλη μία ασύρματη μικροκάμερα που κατέγραφε τον εσωτερικό χώρο, χωρίς φυσικά οι πελάτες να γνωρίζουν το παραμικρό! Τώρα, ερευνάται αν ο μαστροπός διοχέτευε το οπτικό υλικό που κατέγραφε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου στο Ίντερνετ και, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, οι πελάτες του  μπαρ θα ζουν στιγμές αγωνίας μήπως και οι «δραστηριότητές» τους φτάσουν στα μάτια των συζύγων ή των παιδιών τους!

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed