Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010
Σοκ έχει προκαλέσει στην Γερμανία το ατύχημα του Σάμιουελ Κοχ που έγινε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου ζωντανά στην Γερμανική τηλεόραση!!

Η εκομπή λέγεται "Wetten dass?"  αν "πας στοίχημα" δηλαδή!Το concept της εκπομπής είναι τηλεοπτικά "στοιχήματα" αν οι διαγωνιζόμενοι μπορούν ή δεν μπορούν να ξεπεράσουν κάποιες δοκιμασίες!

Η δοκιμασία του Κοχ ήταν να πηδήξει πάνω απο αμάξι που ερχόταν κατά πάνω του και μάλιστα να το περάσει με εναέρια τούμπα.Το αμάξι παίρνει μπρος ο Κοχ τρέχει πηδάει το κεφάλι του βρίσκει στην οροφή και πέφτει αναίσθητος στο πάτωμα του στούντιο!Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμάξι το οδηγούσε ο πατέρας του!



Αμέσως υπήρξαν οι πρώτες βοήθειες και η εκπομπή μετά απο λίγα λεπτά κόπηκε!Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η διάγνωση δυστυχώς ήταν πολύ χειρότερη από ότι νόμιζαν!Στην αρχή πίστεψαν ότι χτύπησε το κεφάλι του και για αυτό έμεινε αναίσθητος αλλά σύμφωνα με τον διευθυντή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ντίσελντορφ Βόλφγκανγκ Ράμπ ο Κοχ είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο αυχενικό κόκαλο.Μάλιστα αναφέρθηκε σε προκαρτατικές ενδείξεις παράλυσης!

Η εκπομπή μεταδίδεται από το δεύτερο κρατικό γερμανικό κανάλι, έχει υψηλή τηλεθέαση που σε μέσο όρο φτάνει τα 11 εκατομμύρια τηλεθεατές και για πρώτη φορά στα 29 χρόνια που μεταδίδεται διακόπηκε λίγα λεπτά μετά το ατύχημα.

Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο Τόμας Γκότσαλκ, εξαιρετικά δημοφιλής στην Γερμανία, στο πλάι του οποίου σπεύδουν  να εμφανιστούν πολλές διεθνείς προσωπικότητες, ανάμεσά στους και η πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι που παρουσίασε πρόσφατα στην εκπομπή τον καινούργιο της δίσκο. Ωστόσο, το μέλλον της εκπομπής μετά από αυτό το ατύχημα είναι αβέβαιο, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν είχε κατακριθεί για την επικινδυνότητα της ως προς τα «στοιχήματα» που τίθενται και πρέπει να ικανοποιήσουν οι διαγωνιζόμενοι...

 Το ανατριχιαστικό βίντεο του ατυχήματος:


0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed