Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Αυτή η διπλωματικότητα ορισμένων ανθρώπων να στρίβουν δια του… όχι αρραβώνος, αλλά δια μίας δήλωσης που θα «ξεφορτωθούν» αυτόν που τους φέρνει σε δύσκολη θέση, πραγματικά αφήνει τον αναγνώστη με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία «την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια» όταν ρωτήθηκε ποια είναι η σχέση της σήμερα με την Ρούλα Κορομηλά. «Δεν μιλάω πια με την Ρούλα όπως μιλούσα, γιατί δυστυχώς είναι η φύση της δουλειάς αυτή. Κάνεις σχέσεις με ανθρώπους, αλλάζεις δουλειά και χάνεσαι».

Ετσι απλά δηλαδή, ήταν φίλες και λόγω της δουλειάς, χάθηκαν. Το πιστέψαμε. Ύστερα μάλιστα από τα όσα είχαν συμβεί ανάμεσα στην Ζέτα και την Ρούλα, είναι βέβαιο ότι μόνον λόγω της δουλειάς δεν μιλάνε πια. Και θα σας το αποδείξουμε: Η Ζέτα δεν έχει αποτελέσει μία απλή φίλη της Ρούλας, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Η Ζέτα ήταν στο Ciao Ant1 όταν αυτό πρωτοξεκίνησε. Μετά, έβγαινε μέσω link στο bravo που μετέδιδε το Mega. Ενώ το 2001 αντικατέστησε την Ρούλα για μία ημέρα στο πρωινό του Alpha, όταν εκείνη αρρώστησε. Όταν, δε, η Ρούλα έκανε τις 3 ευχές στον Alpha η Ζέτα ήταν μία από τις πρώτες καλεσμένες που βρέθηκαν στο πλατό της Ρούλας. Τι κολλητές, αυτοκόλλητες ήταν. Πιο κολλητές δεν γίνεται.

Μέχρι την στιγμή που η Ζέτα χώρισε από τον Αντώνη Ρέμο. Εκεί είναι όλο το ζουμί της ιστορίας αγαπητοί φίλοι αναγνώστες. Η Ρούλα ήταν φίλη και με την Ζέτα και με τον Αντώνη. Μόλις η Ζέτα χώρισε από τον Ρέμο, εκτός από τον ίδιο έκοψε και την Ρούλα. Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι η Ζέτα δεν μιλάει πλέον με την Ρούλα, γιατί η τελευταία, που την χάνεις, πού την βρίσκεις σε παρεάκι με τον Ρέμο θα την πετύχεις. Αρα; Αφού κάνει παρέα ακόμη με τον Ρέμο η Ρούλα, η Ζέτα τι να κάνει μαζί τους; Η Ζέτα είναι αλλού…

Έχει τόσα άλλα πράγματα να σκεφτεί το κορίτσι. Τον έρωτά της, το θέατρο, το τραγούδι, το dancing, με αυτά θα ασχολείται τώρα; Απάντησε εκεί πέρα γρήγορα και συνοπτικά για να μην «καρφωθεί» και τέλειωσε η ιστορία. Αλλωστε η Ζέτα πλέον έχει νέα φίλη στα τηλεοπτικά πράγματα και αυτή δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη. Πήγε καλεσμένη στον πρώτο Καφέ με την Ελένη φέτος και δήλωσε ότι η παρουσιάστρια την κάνει να αισθάνεται πιο άνετα από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Τα όσα ακούγονταν όλο το καλοκαίρι και η φημολογούμενη σχέση της Ζέτας με μεγάλο διευθυντή προγράμματος καναλιού δεν την πείραξε.

Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed