Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010
Τα γυρίσματα για τον τελικό του Master chef (θα μεταδοθεί στις 27 Δεκεμβρίου) ολοκληρώθηκαν και η αγωνία για τον μεγάλο νικητή του παιγνιδιού έχει κορυφωθεί. Όπως έχει διαρρεύσει, στην τελική τριάδα είναι ο Γιάννης Αποστολάκης (ή αλλιώς μοντέλο), ο Άκης και ο Μιχάλης. Ωστόσο, η παραγωγή προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του επίδοξου σεφ που θα πάρει τα 50 χιλιάδες ευρώ, για να μη χαθεί η μαγεία του τελικού.

Την ίδια ώρα τα στοιχήματα για το νικητή δίνουν και παίρνουν, με τον Μιχάλη να είναι το φαβορί και τον Άκη δεύτερο με μικρή διαφορά. Πάντως, όσο πλησιάζουμε στο τέλος και οι δοκιμασίες γίνονται δυσκολότερες, το Master chef χτυπάει «κόκκινο» στην τηλεθέαση και η περσινή έκπληξη, «Ράδιο Αρβύλα» δεν μπορούν να το χτυπήσουν.

Για παράδειγμα, το επεισόδιο της Τετάρτης έφτασε να κάνει μέχρι 40%, ενώ γενικότερα το παιγνίδι κινήθηκε σε υψηλές τηλεθεάσεις. Να σου πω επίσης, ότι στο Master chef σύντομα θα έχουμε και γεννητούρια, αφού η σύζυγος του νιόπαντρου Μιχάλη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί...

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed