Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και να αναζητήσετε τρόπους για να τις καλύψετε. Θα προκύψουν πολλές συζητήσεις και επαφές που θα αφορούν το μέλλον σας. Παράλληλα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες αυτές τις ημέρες, που θα σας στηρίξουν στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή και τα παιδιά δεν αποκλείονται αυτό το διάστημα. Χειριστείτε με διπλωματία κάποιες καταστάσεις.

Μια καινούρια περίοδος αρχίζει για σας όπου μπορείτε να βάλετε νέους στόχους και να τους πραγματοποιήσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ψάχνετε στην προσωπική σας ζωή και θα βάλετε καινούργιους στόχους. Πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις τώρα, αλλά καλό θα είναι να περιμένετε λίγο για να τις εφαρμόσετε την κατάλληλη στιγμή. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η καχυποψία και η ζήλια σας θα σας οδηγήσει σε συγκρούσεις με τον σύντροφο σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι ευθύνες σας θα αυξηθούν, πράγμα που θα σας αγχώσει καθώς θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα.

Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και έχουν αντέξει σε δοκιμασίες, δεν θα έχουν πρόβλημα. Ορισμένοι από εσάς, μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία σας με το παράλληλο άνοιγμα μια άλλης πόρτας σε άλλο χώρο. Προσοχή στις διαφωνίες αυτήν την περίοδο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσετε τη σχέση σας με άτομα που μπορεί να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε εγκρατείς και να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας. Στον οικονομικό σας τομέα καλό θα είναι ότι αγορές θέλετε να κάνετε, να τις μεταθέσετε για αργότερα γιατί τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα.

Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας που ευνοούνται αυτή την εβδομάδα. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και κάποιες εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε τρίτους. Οι επαφές, οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες-πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας. Προγραμματιστείτε σωστά προκειμένου να αποφύγετε όσο το δυνατόν το άγχος και το στρες. Στον επαγγελματικό τομέα όσοι σχεδιάζετε να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψετε μια συνεργασία αυτή είναι μια καλή εβδομάδα.

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή. Θα συμβούν διάφορα γεγονότα που θα σας ανατρέψουν ορισμένα σχέδια σας. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας είναι αυτά που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αυτήν την εποχή. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και μην παρασύρεστε αυτή την εποχή σε αλόγιστες σπατάλες. Πλησιάστε περισσότερο το σύντροφο σας και προσπαθήστε να ανανεώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας.

Η δημιουργικότητα σας θα είναι έντονη και θα δεχτείτε και τη στήριξη των συνεργατών σας πάνω σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Ισορροπήστε τις υποχρεώσεις σας ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα για να αποφύγετε την σύγχυση και τυχόν προβλήματα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήστε μπροστά και να έχετε επιτυχίες. Στα οικονομικά σας προσπαθείτε εδώ και καιρό να τα σταθεροποιήσετε, αλλά θα αργήσετε να δείτε τα πρώτα θετικά σημάδια καθώς θα προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα αυτό το διάστημα. Στον ερωτικό τομέα καλό θα ήταν να κάνετε την αυτοκριτική σας και να δείτε τα λάθη σας.

Οι αστρολογικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν λίαν συντόμως θα σας ευνοήσουν στον επαγγελματικό τομέα περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Παράλληλα θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και να λειτουργείτε με λογική, γιατί θα σας αναθέσουν νέες υποχρεώσεις και θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα. Προωθείστε τα σχέδιά σας και κάντε τις απαραίτητες επαφές και κινήσεις Ταυτόχρονα μπορείτε τώρα να κάνετε τους όποιους οικονομικούς διακανονισμούς θέλετε με ευνοϊκούς για εσάς όρους. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο σύντροφος σας θα διανύσει μια δύσκολη περίοδο και θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επικρατεί ένα κλίμα ανασφάλειας, καθώς θα βλέπετε τις ανάγκες σας ολοένα να μεγαλώνουν.

Αποφύγετε τους έντονους διαξιφισμούς και προσπαθήστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα να επιλύσετε τα όποια προβλήματα. Εσείς που είσαστε μόνοι προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Μην σας καταβάλλει το γεγονός ότι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς τα περιμένατε. Παράλληλα, θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εικόνας σας και την επανεξέταση των σχεδίων σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας με το σύντροφο σας, Πρέπει να αποφασίσετε σε τι επίπεδο είναι η σχέση σας και ότι έχει φθαρεί να το αλλάξετε.

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε σχέδια που είχατε δρομολογήσει εδώ και αρκετό καιρό και καθυστερούσαν. Ίσως αναγκαστείτε να υποχωρήσετε προκειμένου να μη χάσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή ακόμη και να αποχωρήσετε εάν δεν έχει μέλλον. Οι σχέσεις θα βελτιωθούν σε σημαντικό βαθμό και τα όποια προβλήματα υπήρχαν φαίνεται πως υποχωρούν. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν από μια δυσκολία στην επικοινωνία αυτό το διάστημα. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

Έχετε τη διάθεση εδώ και αρκετό καιρό να επαναπροσδιορίσετε πρόσωπα και καταστάσεις αλλά δε φαίνεται αυτό να μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη. Ο αισθηματικός τομέας για τους περισσότερους από εσάς θα βρίσκετε σε ισορροπία, ενώ μπορείτε τώρα να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις σας χωρίζουν με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε λόγια που πονάνε και μην πιάνεστε από ασήμαντες αφορμές για να ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Σε αυτό το δύσκολο έργο θα μπορέσετε να ζητήσετε βοήθεια από έμπειρους ανθρώπους, που έχουν περισσότερες γνώσεις πάνω στα θέματα που σας απασχολούν και μπορούν να σας στηρίξουν, βρίσκοντας σας τρόπους για να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιτυχία. Υπερβολές, λάθη τακτικής καθώς και αντιπαραθέσεις φαίνεται ότι θόλωσαν την αντικειμενικότητά σας σε πολλές περιπτώσεις μέσα στον καυτό μήνα του καλοκαιριού.

Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Η κοινωνική σας ζωή δεν είναι όπως θα θέλατε το τελευταίο διάστημα και αισθάνεστε ίσως ότι κάποια άτομα δεν θέλουν την συντροφιά σας. Ο αισθηματικός τομέας δέχεται τα αποτελέσματα τις πίεσης που νιώθετε στην δουλειά σας, με συνέπεια να αποστασιοποιείστε από το ταίρι σας και να μην έχετε διάθεση για έρωτες. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Στον ερωτικό τομέα ευνοούνται οι εκπρόσωποι του ζωδίου που αρεσκονται σε εφήμερες σχέσεις και περιπέτειες.

Δεν αποκλείετε να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε και σε άτομα που σας έχουν ανάγκη. Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας προβληματίσουν αρκετά. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για τους περισσοτέρους από εσάς, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Σκέψεις και προβληματισμοί που αφορούν μελλοντικά σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο σας.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed