Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Κλειστή η Λεωφόρος Αλεξάνδρας


Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν και σήμερα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ ενώ για δεύτερη ημέρα θα παραμείνουν ακινητοποιημένα τα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού, λόγω της 48ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης του ΟΣΕ.




Χειρόφρενο τραβούν από τις 11:00 έως τις 15:30 τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ ενώ από τις 11:00 έως και τις 15:00 δεν θα κυκλοφορούν τα τρόλεϊ.

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 8.30 το πρωί μέχρι και τις 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησης, στις 9:00 το πρωί θα συγκεντρωθούν έξω από τον Άρειο Πάγο, για να διαμαρτυρηθούν για τους εργαζόμενους που απασχολούνται με συμβάσεις στο δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς σήμερα συζητείται η υπόθεση των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Με πανελλαδική απεργία σήμερα απαντούν οι γιατροί του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας καθώς και των ασφαλιστικών ταμείων στην κατάθεση του πολυνομοσχεδίου «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα Υγείας», ενώ κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα τα φαρμακεία.

Να σημειωθεί ότι στάσεις εργασίας έχουν εξαγγείλει για σήμερα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, ενώ ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί των τρένων.

Zougla.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed