Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Με το δεξί



Η πρώτη εβδοµάδα του 2011 ξεκινάει µε µια έκλειψη Ηλίου-νέα Σελήνη στις 4/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία φέρνει αιφνίδιες και καταιγιστικές αλλαγές στη ζωή των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων του δεύτερου δεκαηµέρου. Σε κάθε περίπτωση, µία είναι η σωστή αντιµετώπιση... Don’t panic! Καλή µας χρονιά!


Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Η έντονη παρουσία του κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω δηµιουργεί ένταση στις σχέσεις σας και αρκετή κινητικότητα στα επαγγελµατικά. Η έκλειψη στις 4/1, που είναι ταυτόχρονα και νέα Σελήνη, τονίζει τον τοµέα της καριέρας και φέρνει µια αξιόλογη µεταβολή, αν έχετε γενέθλια στις αρχές Απριλίου. Όλο αυτό µπορεί να προκύψει τελείως απρόσµενα, αλλά για τους καλύτερους λόγους. Ως τις 15/1 εκτείνεται πάντως το πιο δύσκολο διάστηµα. Μετά θα καταφέρετε να χαλαρώσετε.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Γιορτές µε την οικογένειά σας.

Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Λοιπόν, φτιάχνετε βαλίτσες; Αν όχι, κακώς: Η έκλειψη που πραγµατοποιείται στις 4/1 στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω ακριβώς αυτό σας προτρέπει να κάνετε. Η αλήθεια είναι ότι µέσα στην καινούργια χρονιά θα µπείτε αρκετές φορές σε αυτήν τη διαδικασία του ταξιδιού αλλά αυτό είναι ό,τι καλύτερο θα µπορούσε να σας συµβεί. Η έκλειψη βοηθάει όσους ασχολούνται µε την ανώτερη εκπαίδευση, ενώ θέµατα εκδόσεων και νοµικού ενδιαφέροντος µπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλάξτε τρόπο ζωής.

Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Στο ξεκίνηµα του 2011 έχετε ακόµη έναν καλό λόγο για να χαρείτε πέραν των άλλων. Η έκλειψη Ηλίου γίνεται στον τοµέα που αφορά τα οικονοµικά σας. Έτσι, µπορεί τώρα να λάβετε ένα µπόνους από τη δουλειά ή ένα δώρο από την οικογένειά σας, που εκτός από οικονοµική έχει και συναισθηµατική αξία. Φυσικά το οικονοµικό όφελος θα µπορούσε να προέλθει και από την πλευρά του συντρόφου σας, αν είστε παντρεµένοι ή συζείτε και έχετε κοινό πορτοφόλι. Βέβαια, προσοχή και στις οφειλές σας προς τρίτους.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια χρηµατοδότηση.

Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Οι πιέσεις και τα πολύ δύσκολα τελειώνουν γύρω στις 15/1, υπάρχει όµως αυτή η έκλειψη στις 4/1, που εντείνει λίγο περισσότερο την αγωνία και το άγχος ή λειτουργεί σαν καταλύτης σε µια ερωτική σχέση ή µια συνεργασία. Εσείς οι Καρκίνοι µυρίζεστε τις εξελίξεις, αλλά το Σύµπαν έχει τον µοναδικό του τρόπο να µας εκπλήσσει. Τώρα όµως δεν πρέπει να ακολουθήσετε την προσφιλή σας τακτική —ένα βήµα µπροστά, ένα πίσω—, αλλά µόνο µπροστά και ολοταχώς, ακόµη και αν σας ξεβολέψει.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πλησιάστε τουςοικείους σας.

Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται γύρω από το σπίτι καιτην οικογένεια, αλλά µολονότι θα θέλατε να περάσετε αρκετές ώρες µαζί τους η έκλειψη που γίνεται στον τοµέα της δουλειάς δεν σας αφήνει. Ακόµη, λοιπόν, και τις ηµέρες των γιορτών κάποιες έκτακτες ανάγκες σάς υποχρεώνουν να διαθέσετε χρόνο στη δουλειά. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει επίσης να δώσετε στην υγεία και στη διατροφή σας. Προσπαθήστε µετά την Πρωτοχρονιά να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Λύστε ό,τι σας αγχώνει.

Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Τις γιορτές θέλετε πάντα να τις περνάτε µε την οικογένειά σας που εκτιµά τις φροντίδες σας. Εφέτος, στις 4/1, έχουµε µια έκλειψη αρκετά αρµονική προς το ζώδιό σας, που πραγµατοποιείται στον τοµέα που αφορά τον έρωτα, τα φλερτ, τις διασκεδάσεις, τα παιδιά, αλλά και τα τυχερά παιχνίδια. Στα παραπάνω πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, όχι διότι απειλούνται από την έκλειψη, απλώς επειδή είναι πιθανόν κάτι να τροποποιηθεί στον τρόπο µε τον οποίο τα προσεγγίζετε.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κάνετε οικονοµία.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Η πρώτη εβδοµάδα του Ιανουαρίου έχει ακόµη πίεση και µια αίσθηση ότι δεν ικανοποιείστε σε βαθύτερο συναισθηµατικό ή οικονοµικό επίπεδο, αλλά τα πράγµατα θα βελτιωθούν µετά τις 15/1. Πάντως, µέσα στις επόµενες ηµέρες και το σπίτι και η καριέρα θα απορροφήσουν αρκετό από τον χρόνο σας. Βλέπετε, η έκλειψη Ηλίου που πραγµατοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 4/1 µπορεί να οδηγήσει κάποιους από εσάς σε µια αλλαγή χώρου, είτε σπιτιού είτε εργασίας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ελάτε κοντά στην οικογένεια.

Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Η εφετινή Πρωτοχρονιά ευνοεί τις µετακινήσεις και τα ταξίδια. Μη χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να ταξιδέψετε και να έρθετε κοντά σε ανθρώπους που δεν τους βλέπετε κάθε ηµέρα. Αυτό που είναι σηµαντικό να θυµάστε για τις γιορτές αυτές είναι ότι πρέπει να κάνετε πράγµατα καινούργια, που δεν τα έχετε βαρεθεί, για να περάσετε καλά, να είστε όµως και κάπως προσεκτικοί µε την υγεία σας, ειδικά µε κρυώµατα και µε υπερβολές σε σπορ.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ξεκουραστείτε.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Συνήθως, τα χρήµατα έρχονται σε δεύτερη µοίρα την περίοδο των γιορτών αλλά δεν συµβαίνει το ίδιο για εσάς µε την έκλειψη στις 4/1 στον τοµέα των οικονοµικών σας. Η πρώτη εβδοµάδα δίνει έµφαση στο χρήµα, στην κατανάλωση, στα αισθηµατικά σας και στην αυτοπεποίθησή σας. Μπορείτε όµως σε όλα τα παραπάνω να αποφύγετε τις υπερβολές και να τα έχετε υπό έλεγχο. Μετά τις 7/1 υπάρχουν περισσότεροι εξισορροπιστικοί παράγοντες και ο κίνδυνος να κάνετε λάθη κυρίως στα οικονοµικά µειώνεται.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κερδίστε τους ανωτέρους σας.

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Σπεύδω να σας θυµίσω ότι τα καλά ή τα σηµαντικά πράγµατα στη ζωή µας, 99 φορές στις 100, είναι προϊόντα µιας αλλαγής, είτε εκούσιας είτε ακούσιας και αιφνίδιας... Η αλλαγή είναι µια διαδικασία µάθησης, ωρίµανσης και µας φέρνει πάντα πιο κοντά σε αυτό που πρέπει να κάνουµε. Η έκλειψη που πραγµατοποιείται στις 4/1 γίνεται στο ζώδιό σας και σας ανοίγει νέους και άκρως ενδιαφέροντες δρόµους. Προσοχή όµως στην υγεία σας, διότι βάλλεται κάπως από τον Άρη: Ισως κουράζεστε πολύ.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να προβάλλετε τον εαυτό σας.

Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Οι ηµέρες των γιορτών έχουν πάντα κάτι ανάλαφρο και εξωστρεφές, αλλά η εφετινή έκλειψη στις 4/1 στερεί κάτι από την εξωτερίκευση των συναισθηµάτων και σας κάνει πιο σκεπτικούς για σηµαντικά θέµατα, όπως τα επαγγελµατικά, ειδικά αν έχετε γεννηθεί µετά τις 3/2. Μην παρεξηγήσετε αυτό που λέω και πιστέψετε ότι δεν θα περάσετε καλά, απλώς δεν θα είστε τόσο χαλαροί. Μετά τις 7/1 ξεκινά ένα πολύ καλό διάστηµα για να κάνετε τα ξεκαθαρίσµατά σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελµατικές συζητήσεις.

Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Την πρώτη εβδοµάδα καλό είναι να µην πιέσετε περισσότερο επαγγελµατικά θέµατα. Μετά τις 7/1 θα υπάρχουν περισσότεροι υποστηρικτικοί παράγοντες στο κοµµάτι των επαγγελµατικών. Η έκλειψη στις 4/1 πέφτει µέσα στον τοµέα των φίλων και είναι πιθανόν η ανάγκη σας να είστε διαρκώς µε κόσµο να είναι αυξηµένη. Αυτή η έκλειψη όµως µπορεί να σας φέρει πολύ κοντά και σε έναν στόχο. Μην ξεχνάτε ότι ως τις 22/1 παραµένει στο ζώδιό σας ο Δίας και σας ευνοεί.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να περάσετε τέλεια.

homefood.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed