Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του Θεοχάρη!



Παραιτήθηκε από μάνατζερ του Θεοχάρη Ιωαννίδη ο Ηλίας Ψινάκης. Την απόφαση αυτή έλαβε ο γνωστός μάνατζερ και την ανακοίνωσε το πρωί στην φίλη του Ναταλία Γερμανού. Ο Ψινάκης οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση γιατί, όπως είπε, θεωρεί ότι ο ίδιος είναι η πραγματική αιτία που δεν επελέγη στους υποψηφίους για την Γιουροβίζιον ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.


Όπως υποστήριξε ο κ. Ψινάκης, αντιλαμβάνεται ότι έχει σηκώσει στις πλάτες του ως μάνατζερ την καριέρα ενός παιδιού, αλλά δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αποτελέσει την αιτία ή την αφορμή για να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του. Θεωρεί ότι καλό για αυτήν είναι να συμμετάσχει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην Γιουροβίζιον.

Ενόψει λοιπόν της επανεξέτασης της αίτησης του Ιωαννίδη για συμμετοχή του στον φετινό διαγωνισμό, ο Ψινάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλευρό του Θεοχάρη, ώστε να τον βοηθήσει έτσι αναφορικά με αυτήν την υποψηφιότητά του. Παράλληλα, δήλωσε πεπεισμένος ότι η ΕΡΤ θέλει να κρατήσει low profile σε αυτόν τον διαγωνισμό και από την στιγμή που θέλει κάτι τέτοιο, ο ίδιος δεν μπορεί να έχει θέση.

Πριν από αυτήν την εξέλιξη, πάντως, ο Ηλίας Ψινάκης με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» καταγγέλλει την ΕΡΤ και ιδίως την επιτροπή που επέλεξε τους υποψηφίους για την φετινή Γιουροβίζιον, τονίζοντας μάλιστα ότι ορισμένα από τα μέλη της είναι «άσχετα».


madata.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed