Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Νίκη για τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ


Χωρίς να «βγάλει μάτια» αλλά παίζοντας όσο χρειάζεται, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Εργοτέλη στο «παγωμένο» ΟΑΚΑ (λιγότεροι από 10.000 χιλιάδες οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στις εξέδρες) και μείωσε (προσωρινά τουλάχιστον) στο -4 από την κορυφή. Ζιλμπέρτο (7’) και Καντέ (39’) πέτυχαν τα γκολ των «πρασίνων». ύτε 10.000 φίλοι του Παναθηναϊκού δεν βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, σαφώς επηρεασμένοι από τις διοικητικές εξελίξεις και τις λιγοστές πιθανότητες που έχει, πλέον, το «τριφύλλι» για την κατάκτηση του τίτλου, όμως η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, με το αποτέλεσμα κυρίως (2-0) και όχι τόσο

με την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Εργοτέλη, πήρε τη νίκη, μείωσε προσωρινά (τουλάχιστον) στο -4 από την κορυφή και πηγαίνει με βελτιωμένη ψυχολογία στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου καλείται να ανατρέψει το 2-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο ματς.

Δυναμικό ξεκίνημα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ανάλογο με εκείνο που είχαν κάνει και στην Κρήτη στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο. Φορτσάτοι στο πρώτο τέταρτο, προηγήθηκαν με τον Ζιλμπέρτο. Στο 7ο λεπτό ο Νίνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βραζιλιάνος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά - ψαράκι άνοιξε το σκορ Οι «πράσινοι» έδειξαν να επαναπαύονται, με τους μαχητικούς Κρητικούς να ισορροπούν, αλλά να βλέπουν να παραβιάζεται για δεύτερη φορά η εστία τους.

Πάλι από στημένη φάση (κόρνερ του Χριστοδουλόπουλου στην προκειμένη περίπτωση) και κεφαλιά του Καντέ που είχε προωθηθεί για τη φάση, ο Παναθηναϊκός πέτυχε το 2-0 στο 39ο λεπτό, αποκτώντας προβάδισμα ασφαλείας, το οποίο δεν… μπόρεσε να κλονιστεί από τον Μπούντιμιρ (νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Τζόρβα ένα λεπτό πριν οι δύο ομάδες αποσυρθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Πηγή: sport-fm.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed