Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Tώρα αρχίζουν όλα...


Μπορεί ο διαγωνισμός μαγειρικής του Mega, «Master Chef», να έφτασε στο τέλος του όμως τώρα αρχίζουν όλα για όσους έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. Πολλοί από τους συμμετέχοντες δεν έχουν κάνει κάτι ακόμα, αρκετοί όμως είναι και εκείνοι που έχουν προτάσεις και ήδη ετοιμάζονται για τα πρώτα τους επαγγελαμτικά βήματα.


Ο Μιχάλης Καλαβρυνός, που έφτασε στον μεγάλο τελικό και τερμάτισε δεύτερος, περιμένει με χαρά τον ερχομό του παιδιού του γεγονός που τον εμποδίζει να αποδεχτεί μια πρόταση για συνεργασία σε κουζίνα στην Αθήνα, μια και δεν θέλει να είναι μακριά από την οικογένειά του.

Η Δέσποινα Κανδιλογιαννάκη φημολογείται ότι θα συνεργαστεί με τον Λευτέρη Λαζάρου σε κάτι καινούριο που ετοιμάζει ο σεφ σε αυτή την συνεργασία ακούγεται πως θα είναι και ο Γιάννης Μάργαρης, που στόχος του ήταν να δουλέψει δίπλα σε ένα πολύ καλό σεφ και να αποκομίσει περισσότερες γνώσεις.

Δίπλα σε έναν έμπειρο σεφ θέλει να βρεθεί και η Άντζελα Παπαβασιλείου, και το επόμενό της βήμα θα είναι να ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο με ιδιαίτερες γεύσεις. Ο Αντώνης Ταμπακάκος, που ήδη διατηρεί ένα εμπορικό κατάστημα, σκέφτεται να ανοίξει τον δικό του χώρο εστίασης και μάλιστα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011.

Ο Γιάννης Αποστολάκης θα συνεχίσει να ασχολείται με την μαγειρική αλλά αν η αγάπη του για την ζαχαροπλαστική τον μαγέψει περισσότερο ο ίδιος δήλωσε ότι θα πάει σε κάποια σχολή και θα εστιάσει σε αυτό. Τέλος, ο Ιερεμίας Αμβροσιάδης, είναι πολύ τυχερός καθώς ήδη συνεργάζεται με τον Γιάννη Λουκάκο και νιώθει απέραντη χαρά για αυτό.

Πηγή: Τηλεθεατής

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed