Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011
Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα το πρωί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μίλησε για τo ξεκίνημα της καριέρας του, τα επαγγελματικά του σχέδια ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει στον Χρήστο Λούλη.

Για το ξεκίνημά του: «Ξεκίνησα στα 16 μου και πριν από λίγες μέρες έγινα 36. Δουλεύω 20 χρόνια. Η πρώτη μου δουλειά ήταν «Οι Φρουροί της Αχαΐας».

Για τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος πρόσφατα χαρακτήρισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη «τηλεοπτικό ηθοποιό» αλλά και μίλησε ιδιαίτερα απαξιωτικά για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Η δική μου άποψη είναι πως δεν πιστεύω ότι υπάρχει θεατρικός ηθοποιός και τηλεοπτικός ηθοποιός.
Υπάρχει ο ηθοποιός, ο οποίος μπορεί να είναι καλός ή κακός. Φυσικά είναι επιλογή του καθενός πού θα νιώσει καλύτερα, πού μπορεί να αισθανθεί καλύτερα. Δεν είμαι υπέρ της διακρίσεως των ηθοποιών σε κατηγορίες, και, αν θέλετε την άποψή μου, πιστεύω πως πηγάζουν από πολλά κόμπλεξ και συμπλέγματα που δεν πετύχανε σε κάποιους χώρους. Για τον Χρήστο συγκεκριμένα θεωρώ πως κάνει λάθος και πως όλα αυτά είναι μπούρδες. Παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο το πού τα είπε. Επειδή έχω συνεργαστεί μαζί του, ξέρω πως είναι αξιόλογος ηθοποιός. Δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουμε την ανάγκη να δημοσιεύουμε την άποψή μας, να κρίνουμε και να αφορίζουμε κόσμο, δεν μπορείς να θέλεις να είσαι μακριά από αυτό τον τρόπο ζωής και να πηγαίνεις και να μιλάς σ’ ένα περιοδικό lifestyle».

Για το αν θα κάνει τηλεόραση: «Ούτε φέτος ούτε του χρόνου θα κάνω κάτι στην τηλεόραση. Αυτό που θέλω να κάνω είναι ο κινηματογράφος. Δεν ξέρω ακόμα πώς θα εξελιχθεί, θα ξεκινήσει κωμωδία αλλά πάντα έχει και δράμα».


πηγή: yupi.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed