Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Σε επιφυλακή είναι από νωρίς σήμερα η Τροχαία για την έξοδο των εκδρομέων



Αν και η έξοδος θα γίνει με σύννεφα σήμερα, ίσως και με μερικές ψιχάλες, μην ανησυχείτε! Ο καιρός θα φτιάξει και θα μπορέσετε να απολαύσετε την παρέλαση αλλά και το καφεδάκι σας στον ήλιο την Παρασκευή…



Συγκεκριμένα σήμερα θα έχουμε λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά και ενδέχεται ς να σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ αύριο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Μάλιστα θα φτάσει μέχρι τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Σε επιφυλακή είναι από νωρίς σήμερα η Τροχαία για την έξοδο των εκδρομέων της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Τροχαίας από το μεσημέρι της Πέμπτης σταδιακά θα αρχίσουν να αναχωρούν οι πρώτοι εκδρομείς και η έξοδος αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ, ενώ ελάχιστοι θα είναι εκείνοι που θα φύγουν για την επαρχία ανήμερα της εθνικής επετείου.

Εμφανής θα είναι η παρουσία τροχονόμων σε σημεία που γίνονται συχνά τροχαία ατυχήματα αλλά και σε σημεία εντός της Αθήνας που παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση.

Επίσης, σήμερα, δεν θα επιτραπεί η κίνηση φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου από τις 16.00 έως τις 21.00, στο ρεύμα εξόδου, σε τμήματα των εθνικών οδών Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών, Αθηνών - Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών και Σχηματαρίου - Χαλκίδας.

Ακόμη το μέτρο της απαγόρευσης θα ισχύσει την Παρασκευή στο ρεύμα εισόδου από τις 15.00 έως τις 21.00 στους ίδιους δρόμους.

Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed