Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

και αναβάλει όλα της τα επαγγελματικά σχέδια!


Η Πέγκυ Ζήνα είναι έγκυος και το μαρτύρησε ο Μητροπάνος. Μετά τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της, μέσω Δημήτρη Μητροπάνου, η Πέγκυ Ζήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο όλων των περιοδικών και των μεσημεριανών εκπομπών.
Την αρχή έκανε το περιοδικό «Ok!» που αναφέρει πως η Πέγκυ Ζήνα λίγο μετά τον γάμο της είχε δηλώσει ότι θα ήθελε μέχρι τα τριάντα πέντε να κρατάει στην αγκαλιά της ένα μωρό, τελικά ο πελαργός ετοιμάζεται να την επισκεφθεί λίγους μήνες αργότερα, καθώς η τραγουδίστρια συμπλήρωσε στις αρχές Μαρτίου τα τριάντα έξι της χρόνια. Κι ενώ όπως έλεγε, η μητρότητα δεν είναι κάτι που προγραμματίζεται, η ευχάριστη είδηση της ήρθε περίπου στη χρονική περίοδο που την υπολόγιζε.

Έτσι ακριβώς όπως το φανταζόταν εδώ και καιρό, η μέλλουσα μητέρα, μετά τη ολοκλήρωση των εμφανίσεών της στην Ιερά Οδό, αποφάσισε να αναβάλει όλα της τα επαγγελματικά σχέδια, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της.
Zougla.gr

1 απόψεις:

Ανώνυμος είπε...

aaaax ti gluko....h Peegi Zina einai h agaphmenh mou tragoudictria....exei tragoudia gia ka9e periptwch kai epichc exei fwnara....einai polu wrai0 auto pou thc cumvenei giati to h9ele polu edw k kairo...

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed