Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η ισχύς εν τη ενώσει




Ο Οκτώβριος διαφαίνεται θετικός, με λιγότερες δύσκολες όψεις, οι οποίες βοηθούν ιδιαίτερα στη δημιουργία ερωτικών σχέσεων, αλλά και στη διπλωματική προσέγγιση και επίλυση παντός είδους διαφορών. Με τόσους πλανήτες στον Ζυγό, είναι ευκαιρία να γιορτάσετε τη συντροφικότητα και τους έξυπνους συνεταιρισμούς.




Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Ο Οκτώβριος, στο μεγαλύτερο μέρος του, δεν σας προβληματίζει ιδιαίτερα και σας δίνει το πάνω χέρι σε πολλές καταστάσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να αισιοδοξήσετε, να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ειδικά στον τομέα εργασίας μπορείτε να κάνετε θαύματα. Αναβαθμίστε το προφίλ σας, κερδίστε πελατεία, δεχτείτε μια προαγωγή. Για τους γεννημένους κοντά στις 10/4 ο Οκτώβριος θα αποδειχθεί λίγο πιο «βαρύς».

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Καλύτερες συνεργασίες.

Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Ο Οκτώβριος σας παρέχει κάποιες ευκολίες, ωστόσο δεν είναι και παιδική χαρά. Απεναντίας πρόκειται για έναν μήνα κουραστικό και απαιτητικό, κατά τη διάρκεια του οποίου θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, να οργανωθείτε καλύτερα και να αποκτήσετε προγραμματισμό για να ευοδωθούν τα σχέδιά σας. Από την άλλη εβδομάδα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση να μη νιώθετε μόνο βάρος από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, αλλά και λίγη χαρά, ειδικά στον τομέα των σχέσεων.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οργανωθείτε.
Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Το πρώτο οκταήμερο του Οκτωβρίου, όσο παραμένει η Αφροδίτη στον Ζυγό, συνθέτει ένα ευνοϊκό διάστημα, που θα σας επιτρέψει να κυνηγήσετε καλύτερους όρους σε δουλειά, σχέσεις και σπίτι. Ο μήνας είναι εξαιρετικός για να βγάλετε χρήματα, να διαπραγματευτείτε καλύτερα και να έχετε διαφορά στην ποιότητα των σχέσεων. Νέες ερωτικές γνωριμίες, αποφάσεις για δέσμευση και υποσχέσεις για αποκατάσταση είναι μερικά από τα σενάρια της εποχής.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέοι έρωτες.

Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Ο Οκτώβριος είναι στο μεγαλύτερο μέρος του θετικός. Ο Δίας από τον Ταύρο, σε καλή όψη προς το ζώδιό σας, μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο, να άρει προβλήματα από τις σχέσεις (διαπροσωπικές ή επαγγελματικές), ακόμη και να ενισχύσει σημαντικά το εισόδημά σας παρά τα έξοδα που έχετε. Αυτήν την εβδομάδα όμως, που παραμένει ακόμη η Αφροδίτη στον Ζυγό, δείξτε προσοχή στα οικονομικά ρίσκα και μην είστε σπάταλοι. Μετά τις 9/10 όλα θα βελτιωθούν.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματική ανέλιξη.

Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Φαίνεται να σας ταλαιπωρούν αγωνίες για την έκβαση κάποιας υπόθεσης, μια αναστάτωση από την ανάγκη προσαρμογής σε νέο περιβάλλον ή ο έντονος ανταγωνισμός από συναδέλφους στον επαγγελματικό χώρο. Ως το τέλος του μήνα προσπαθήστε να μην παίρνετε ρίσκα, να καταλάβετε τι θέλετε από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και να οριοθετήσετε τις σχέσεις σας. Αν κάνατε προσφάτως σχέση, ως το τέλος του μήνα θα διαφανούν οι προοπτικές της.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις.

Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σάς παρέχει ευκαιρίες να τονώσετε σώμα, πνεύμα και ψυχή, ώστε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που έρχονται, κυρίως στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς. Μπορείτε επίσης να πετύχετε κάτι καλύτερο στον έρωτα, στην οικονομική διαχείριση και στις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό και αυτήν την εβδομάδα, ενισχύοντας το εισόδημα και τη διάθεσή σας, ενώ η θέση της στον Σκορπιό από την άλλη εβδομάδα θα είναι ακόμη πιο αβανταδόρικη.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσηλωθείτε σε μια νέα σχέση.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Είστε προσανατολισμένοι στη δημιουργία σχέσεων, στη διεύρυνση του φιλικού κύκλου και στην απόκτηση νέων εμπειριών. Με τη βοήθεια Αφροδίτης - Άρη θα επιτύχετε τους στόχους σας. Ο ερωτικός τομέας αποτελεί προτεραιότητα, γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας ώστε να βρείτε καινούργια «ενδιαφέροντα» αν είστε μόνοι/ες ή να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν έχετε ήδη. Πολύ σημαντικός είναι και ο τομέας των δημοσίων σχέσεων, που θα σας βοηθήσει να λάμψετε και να έχετε και επαγγελματικά οφέλη.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέες γνωριμίες!

Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Η ένταση, κυρίως στον τομέα εργασίας, συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως τότε η κούραση θα είναι μεγαλύτερη και οι υποχρεώσεις σας περισσότερες. Με την πορεία της Αφροδίτης στον Ζυγό θα δεχτείτε πάντως καλές κριτικές για τη δουλειά σας και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και παρασκηνιακά. Αυτή η εβδομάδα θα είναι η πιο κουραστική του μήνα. Από την επόμενη έρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και να προσφέρει χείρα βοηθείας στα ερωτικά.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια επαγγελματική κατάκτηση.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Ο Οκτώβριος σας παρέχει ευκαιρίες να τονωθείτε ψυχολογικά, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες στον Ζυγό διάκεινται φιλικά προς το ζώδιό σας. Σπουδές, νέοι επαγγελματικοί στόχοι, ταξίδια στο εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, επιτυχία σε πολιτικές ή αθλητικές δραστηριότητες είναι μόνο μερικά από τα δώρα του μήνα. Κυνηγήστε λοιπόν τώρα τους στόχους σας, μαζί και τη βοήθεια των άλλων για να τους επιτύχετε, και μην το αναβάλλετε για αργότερα. Στα ερωτικά μπορεί να γίνει το θαύμα!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια σημαντική επιτυχία!

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες του Οκτωβρίου θα κυλήσουν αρκετά πιο ήρεμα σε σχέση με την αρχή του, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την υποστήριξη, φανερή ή κρυφή, που δέχεστε από φίλους και συνεργάτες για να βάλετε τάξη στα επαγγελματικά, να τονώσετε την ερωτική σας ζωή και να ξεκουραστείτε. Από τον άλλον μήνα θα αρχίσουν τα ζόρια από πλευράς ελεύθερου χρόνου. Επίσης, η πορεία του Δία, σε καλή όψη προς το ζώδιό σας, βοηθά να έχετε επιτυχία σε κάποιους τομείς ή να προωθήσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να θέσετε στόχους.

Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου έχει μεγαλύτερη ένταση, κυρίως στον τομέα των σχέσεων, οπότε θα πρέπει να επιστρατεύσετε διπλωματικότητα και ψυχραιμία. Ο Άρης απέναντί σας αυξάνει την υπερβολή στην καθημερινότητά σας, ενώ πολλές είναι οι απαιτήσεις από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, αλλά και αρκετή η απροθυμία ή έλλειψη κατανόησης από δικούς σας ανθρώπους. Αν τηρήσετε αποστάσεις, δεν θα σας βλάψει αυτή η προσωρινή ένταση.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα κοντινό ταξιδάκι.

Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Ο Οκτώβριος είναι από τους ιδιαίτερα ευνοϊκούς μήνες για εσάς, αφού κατά τη διάρκειά του έχει πολλές θετικές όψεις και ελάχιστες αρνητικές. Κύριο μέλημά σας αυτό το διάστημα είναι τα οικονομικά, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες με τράπεζες, εφορίες, Δημόσιο ή με τη συμμετοχή σας σε οικονομικές υποθέσεις τρίτων. Τουλάχιστον, σε κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται θα έρχεται και η λύση. Στα επαγγελματικά έχετε εξαιρετικές προοπτικές να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και αυτές να βρουν αποδοχή.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προωθήστε τη δουλειά σας.

Homefood.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed