Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Όλα όσα δεν ξέρατε αλλά αναγκαστήκατε να μάθετε για το τέταρτο ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού!




Τι ακριβώς είναι ένα ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού;
Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο εσείς και άλλοι δύο συνποδηλάτες που θα σας προσφέρει η θεά τύχη, ψάχνετε στο κέντρο της πόλης για σημεία ή καταστάσεις ώστε να μαζέψετε πόντους.
Λίγο πριν την εκκίνηση κάθε ομάδα θα πάρει έναν σφραγισμένο φάκελο, τον οποίο καλείται να τον ανοίξει αφού απομακρυνθεί τουλάχιστον 300 μέτρα από το σημείο εκκίνησης.
Δεν είναι ένα παιχνίδι ταχύτητας, αφού ο φάκελος περιέχει γρίφους που καλείστε να λύσετε. Οπότε όλοι μπορούν να συμμετάσχουν ανεξαρτήτως αντοχής ή ποιότητας ποδηλάτου.
Επίσης ακριβώς επειδή δεν είναι αγώνας ταχύτητας η ασφάλεια μας μπαίνει πάνω από όλα.
Θα κερδίσει όποιος λύσει τους περισσότερους γρίφους;
Όχι απαραίτητα, όλοι οι γρίφοι δεν έχουν τους ίδιους πόντους, και η ευρηματικότητα ανταμοίβεται οπότε αν δεν βρει όλους τους γρίφους μην φοβάστε.
Τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί;
Στις 11:30 γιατί υπάρχει αρκετή δουλειά για την αποδιοργανωτική επίτροπη μέχρι να ξεκινήσετε. Οπότε αν είμαστε όλοι στην ώρα μας, θα ξεκινήσουμε όντως στις 12:00
Πόσες ώρες θα διαρκέσει;
Ο τερματισμός θα είναι στις 5:00, αλλά μετά θα δουλέψει πυρετωδώς η αποδιοργανωτική επιτροπή ώστε να σας παρουσιάσουμε τις φωτογραφίες στις 9:00 στους φίλους του ποδηλάτου.
Τι θα κερδίσω;
Το παιχνίδι γίνεται καθαρά για να περάσετε καλά, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να αλληλεπιδράσετε με την πόλη και τους κατοίκους της. Κάθε δώρο θα είναι καθαρά συμβολικό.
Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι;
Εννοείται ότι ο καθένας στην ομάδα πρέπει να προσέχει και τους συμπαίχτες του, παρόλα «ταξιδεύει» με δικιά του ευθύνη. Γι αυτό το λόγο δυστυχώς δεν μπορούν να συμμετάσχουν άτομα κάτω των 18 ετών ασυνόδευτα.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου:

  • Ποδήλατο σε καλή κατάσταση: Καλύτερα να παίζεις παρά να επισκευάζεις (ένα σέρβις πάντα χρειάζεται)
  • Νερό (και αδιάβροχο αλλά δεν είμαστε ακόμα σίγουροι)
  • Χάρτη της Αθήνας (Δεν είναι απαραίτητος, αλλά μην ελπίζετε να κερδίσετε χωρίς αυτόν)
  • Φωτογραφική μηχανή (Όποιος έχει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ή στην χειρότερη ένα κινητό με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, καλείται να το φέρει καθώς κάθε ομάδα θα χρειαστεί από μία. Αν δεν έχετε, μην ανησυχείτε, μπορείτε να συμμετάσχετε.)
  • Εργαλεία, μπαλώματα, τρόμπες κλπ
  • Ρολόι, ή κοντέρ ή κινητό που να γράφουν την ώρα.

Την ευθύνη για την διοργάνωση του ποδηλατικού κυνηγιού θησαυρού δεν φέρουν οι ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ, για λόγους μυστικότητας, αλλά 3 μόνο άτομα απο αυτούς. Μην ανησυχείτε όμως γιατί είμαστε εχέμυθοι, φερέγγυοι, αδιάφθοροι και όλα αυτά σε πολύ λογικές τιμές...

podilates.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed