Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ψυχραιμία στα απρόοπτα!


Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου είναι ίσως το μόνο τόσο μελανό σημείο του μήνα και επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Σήμερα μπαίνει στον Σκορπιό και η Αφροδίτη, δημιουργώντας θετικές «δονήσεις» στα ζώδια του νερού.






Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, άρα είστε οι πρώτοι και ουσιαστικοί αποδέκτες της, ειδικά αν έχετε γενέθλια κοντά στις 10 Απριλίου. Τα σενάρια είναι πολλά, κυρίως όμως ενεργοποιούνται ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας σε σχέσεις, γάμο και συνεργασίες. Προσέξτε τη φυσική σας κατάσταση, προσπαθήστε να εξισορροπήσετε καταστάσεις στη δουλειά, μην έρχεστε σε ρήξη με συνεργάτες σας και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν κρίσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματική εύνοια.

Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Καθαρά ψυχοσωματικά φαίνεται να σας επηρεάζει η Πανσέληνος του Οκτωβρίου που αυξάνει το άγχος και τα νεύρα, κυρίως σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά. Είναι πολύ σημαντικό τις ημέρες αυτές να περιφρουρήσετε την υγεία σας (ειδικά τον λαιμό, που είναι και το ευαίσθητο σημείο σας), καθώς και να μειώσετε τις εντάσεις στο περιβάλλον εργασίας ή του σπιτιού που σας στρεσάρει με τις απαιτήσεις του. Δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξουν χωροταξικές αλλαγές στη δουλειά ή καινούργιοι συνάδελφοι που θα σας ξεβολέψουν σε κάποιον βαθμό.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Υιοθετήστε υγιεινές συνήθειες.

Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Ο Οκτώβριος αποτελεί ένα σύνθετο παζλ. Τώρα οι βοήθειες και οι δυσκολίες θα πηγαίνουν χέρι χέρι. Εσείς βάλτε προτεραιότητα την καλή φυσική σας κατάσταση και τη διατήρηση της ηρεμίας σας στη δουλειά. Η Πανσέληνος επηρεάζει τους γεννημένους κοντά στις 12/6, στους τομείς φιλίας, έρωτα, παιδιών. Προσοχή στις νέες σχέσεις που σας ενθουσιάζουν τώρα, για να μην πικραθείτε αργότερα. Μην καταστρέψετε μια καλή φιλία εμπλέκοντας ένα παρορμητικό ερωτικό στοιχείο, ενώ όσοι είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να πλησιάσετε τον σύντροφό σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεχτείτε την υποστήριξη τρίτων.

Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Στον άξονα της καριέρας και της οικογένειας πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, η οποία επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 12 Ιουλίου. Μπορεί να σας ωθήσει στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για αλλαγή δουλειάς ή μετακομίσεις. Κάποια αναστάτωση από τα μέλη της οικογένειάς σας ή προϊσταμένους και συνεργάτες αποτελεί πιθανό σενάριο. Μην ξεχνάτε ότι εσείς δέχεστε τώρα και την έντονη επιρροή του Κρόνου που βαραίνει την ψυχολογία σας και δημιουργεί ευθύνες και σκληρές δεσμεύσεις. Προσοχή στην υγεία.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλαγές σε σπίτι ή εργασία.

Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Μια Πανσέληνος σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, ακόμη και αν σας ξεβολέψει προσωρινά, στο τέλος θα σας επιτρέψει να επιβληθείτε. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι κοντά στις 10 Αυγούστου σε ζητήματα νομικά, σπουδές, ταξίδια, θέματα εκδόσεων, καθώς και σε σχέσεις με ξένους και εξωτερικό. Στα παραπάνω καλά θα κάνετε να προτάξετε μια ψύχραιμη αντιμετώπιση και να μη δημιουργείτε εντάσεις. Τα θέματα σχέσεων - συνεργασιών εξακολουθούν να τραβούν την προσοχή σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οριστικοποίηση συμφωνιών.

Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Ο Οκτώβριος είναι απαιτητικός μήνας, επειδή όμως σε σχέση με τους δύο επόμενους, που θα είναι πιο ζόρικοι, εσείς είστε προστατευμένοι, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε όλους τους τομείς. Διαφωνίες, ένταση και εκνευρισμοί είναι στο πρόγραμμα, αλλά τουλάχιστον για εσάς θα είναι σε πιο ήπια μορφή. Τα οικονομικά είναι αυτά που μπορεί να σας πιέσουν την εβδομάδα αυτή, με έκτακτες οφειλές ή χρέη, και πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, μην το κάνετε κατά την Πανσέληνο. Τέλος, προσέξτε θέματα υγείας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κινητικότητα στη δουλειά.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Μια δύσκολη Πανσέληνος που επηρεάζει τον άξονα σχέσεων και συνεργασιών, ιδίως για τους γεννημένους κοντά στις 12/10, είναι αυτή που θα πραγματοποιηθεί και πρέπει να είστε ψύχραιμοι και μεθοδικοί. Μη δημιουργείτε ένταση και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης. Ωστόσο, αν θέλετε να πείτε αντίο σε κάποιους και το έχετε ζυγίσει από καιρό, ουδείς σάς εμποδίζει να το κάνετε. Από εδώ και στο εξής οικονομικά ρίσκα, σημαντικές αγοραπωλησίες και επενδύσεις καλύτερα να αποφεύγονται.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλαγές σε σχέσεις.

Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Με τον κυβερνήτη σας Άρη σε κόντρα και μια Πανσέληνο-φωτιά, ο Οκτώβριος σίγουρα δεν αποτελεί τον πιο εύκολο μήνα του φθινοπώρου κυρίως σε ό,τι αφορά την ψυχολογία. Η αγωνία για τα επαγγελματικά τεκταινόμενα θα κορυφώνεται, το ίδιο και το παρασκήνιο, ο ανταγωνισμός, θεμιτός και αθέμιτος, αλλά και η φιλοδοξία σας. Από αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη στο ζώδιό σας προσφέρει μικρές ανάσες και αισιοδοξία ότι όλα θα οδηγήσουν κάπου. Το μόνο που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς στην Πανσέληνο είναι οι επαγγελματικές σχέσεις.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε το σώμα σας.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Η Πανσέληνος στον Κριό, παρ’ ότι πραγματοποιείται σε φιλικό σας ζώδιο, είναι αλήθεια ότι θα σας ταλαιπωρήσει κάπως, πιθανώς με κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις σε ένα θέμα που περιμένετε εξελίξεις, είτε είναι ερωτικό είτε επαγγελματικό. Βέβαια, υπάρχουν και πολλοί άλλοι ευνοϊκοί παράγοντες αυτήν την περίοδο που βοηθούν στο τέλος να τα καταφέρνετε να επιτύχετε αυτό που σχεδιάζετε. Έρωτας, δημιουργία και παιδιά είναι ο αποδέκτης της επιρροής της Πανσελήνου, οπότε ξέρετε τι πρέπει να προφυλάξετε από τις κακοτοπιές.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κινητικότητα στα ερωτικά.

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Με μια Πανσέληνο στον άξονα καριέρας - οικογένειας ξεκινά η εβδομάδα και οι γεννημένοι κοντά στις 10/1 θα έχετε μεγαλύτερο μερίδιο στην επιρροή. Αλλαγές στην καριέρα ή στο σπίτι είναι κάποια από τα σενάρια της Πανσελήνου που κάνει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, γι’ αυτό να είστε ψύχραιμοι. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά τελευταία που αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο της αλλαγής τόσο έντονα. Να θυμάστε ότι μια αλλαγή μπορεί να οδηγήσει στην αναβάθμιση της καριέρας ή της προσωπικής σας ζωής και δεν είναι πάντα αρνητική.


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέα ερωτικά δεδομένα.

Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Η Πανσέληνος στον Κριό δεν είναι μια δυσαρμονική, ως προς το ζώδιό σας τουλάχιστον, Πανσέληνος, άρα δεν χρειάζεται να κάνετε αρνητικές σκέψεις. Θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεις, ταξίδια, συγγενείς (κυρίως αδέλφια), αλλά και οικονομικές συναλλαγές μπορεί να ενοχλήσουν ποικιλοτρόπως. Αποφύγετε να πάρετε μια απόφαση ή να υπογράψετε κάτι πολύ δεσμευτικό στις ημέρες της Πανσελήνου, διότι μπορεί να υπάρχει κάτι ρευστό στην όλη ιστορία. Επίσης, προσοχή με το μεταφορικό σας μέσο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις.

Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Ο Οκτώβριος αποτελεί ένα μεταβατικό και ρευστό πλαίσιο και μόνο στο τέλος του θα αρχίσει να σας αποζημιώνει για τις ταλαιπωρίες που έχετε υποστεί. Η Πανσέληνος, πάντως, σας καλεί να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας παντού –δουλειά, οικονομικά, σχέσεις– επειδή κάποιοι τα έχουν βάλει στο μάτι. Πιθανώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας να νιώσετε παροδικά μια αίσθηση ανασφάλειας και μειωμένης αυτοπεποίθησης, αλλά καλό είναι να μην το δείξετε, ειδικά αν βρίσκεστε στο τιμόνι μιας ομάδας ή επιχείρησης που επηρεάζεται από την ψυχολογία σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στήριξη από φίλους.

πηγή:homefood.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed