Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Bελτίωση καιρού από την Τρίτη

Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα επικρατήσουν την Κυριακή σε όλη τη χώρα.

Σε ορισμένες περιοχές ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις, ενώ οι πρώτες νιφάδες χιονιού ίσως πέσουν στα βόρεια της Αττικής. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη με ένταση που θα φτάνει τοπικά και τα 8 μποφόρ.



Τα φαινόμενα στα νοτιοδυτικά θα είναι έντονα, ενώ βαθμιαία βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει σταδιακά από την Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας.

Τη Δευτέρα, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένονται τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι έντονα κυρίως στα βορειοανατολικά, αλλά βαθμιαία θα εξασθενίσουν. Οι άνεμοι θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού, με άνοδο της θερμοκρασίας, αναμένεται από την Τρίτη. Ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην ανατολική και νότια χώρα, όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές.

Την Τετάρτη αναμένεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά, όπου πιθανόν να σημειωθούν βροχές.

ΤΑ ΝΕΑ

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed