Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Παρακάτω θα μάθεις αν ακόμη ψάχνεις τον κύριο τέλειο σου, πότε θα βρεις το άλλο σου μισό!


Αναρωτιέσαι που κρύβεται ο κύριος τέλειος και τον ψάχνεις δεξιά και αριστερά; Μην σπαταλάς το χρόνο και την ενέργεια σου αφού τα άστρα είναι και πάλι με το μέρος σου, μαρτυρώντας σου πότε θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου, Διάβασε παρακάτω τα πάντα για τον μεγάλο έρωτα που είναι ήδη στο δρόμο και έρχεται!




Κριός: αν ακόμη ψάχνεις τον ένα και μοναδικό τότε να περιμένεις τα καλύτερα το καλοκαίρι του 2014 και του 2015. Μπορεί να αργήσει αλλά θα έρθει ιππότης πάνω στο άσπρο άλογο, αφού το καλό πράγμα αργεί (ίσως λίγο περισσότερο) να έρθει! Μην ξεχνάς ότι ο έρωτας σας θα υπάρχει όσο δεν υπάρχει η ρουτίνα!

Ταύρος: ψάχνεις συναισθηματική ασφάλεια σαν κάθε γνήσια Ταυρίνα που σέβεται τον εαυτό της και καλά κάνεις! Θέλεις να επενδύσει στη σχέση σου και δεσμεύεσαι πραγματικά. Παρ'όλα αυτά δεν έχεις βρει ακόμη τον έρωτα... Μην ανησυχείς γιατί από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο του 2012 θα έρθει ο μόνιμος δεσμός σου!

Δίδυμοι: όταν μιλάμε για έρωτα μια τρέλα την έχεις και είσαι σχετικά άστατη. Καινούργια φλερτ διαδέχονται τα παλιά και είναι δύσκολο να σου βάλουν χαλινάρια στην καρδιά. Όταν όμως μιλάμε για τον μεγάλο έρωτα έχε τα άτια σου ανοιχτά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2012 και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο γιατί σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες!

Καρκίνος: θέλεις στοργή, αγάπη και προδέρμ αλλά δεν είσαι το αδύναμο κοριτσάκι που κάποιοι πιστεύουν. Θέλεις να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο μέσα στη σχέση που δε θα αργήσει πολύ να έρθει μόνο λίγες μέρες μόνο αφού μέσα στο 2011 και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο θα γνωρίσεις τον ένα και μοναδικό! Ο Μάρτιος του 2012 και ο Ιούνιος του 2013 είναι πολύ καλοί μήνες για να τον βρεις επίσης στην περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει τώρα.

Λέων: είσαι ερωτευμένη με τον έρωτα! Αυτός που θα βρεθεί στο διάβα σου είναι ο τυχερός που θα ζήσει μαζί με εσένα το παραμύθι του έρωτα και θα βρει το γοβάκι σου! Θέλεις να σου φερθεί σαν πριγκίπισσα και θα γίνει έτσι ακριβώς. Πότε; Τον Σεπτέμβριο του 2012 ή τον Οκτώβριο του 2012 ή το καλοκαίρι του 2013 αν δεν έρθει νωρίτερα!

Παρθένος: προγραμματίζεις τη στιγμή που ο μεγάλος έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα σαν αυθεντική Παρθένος; Λάθος! Ο έρωτας δεν είναι δουλειά που έστειλες βιογραφικό αλλά το πιο αναπάντεχο συναίσθημα που σε κάνει να χαλάσεις το πρόγραμμα σου! Πότε θα βγεις λοιπόν εκτός προγράμματος; Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου αλλά και τον Δεκέμβριο ενώ το 2012 και ιδιαίτερα ο Ιανουάριος, ο Μάιος και ο Ιούνιος του 2012 υπόσχονται να σε βγάλουν μια και καλή από το πρόγραμμα σου και να σε ρίξουν στην αγκαλιά του έρωτα! Απόλαυσε το!

Ζυγός: αναζητάς τη συντροφικότητα και πολλές φορές έχεις μπει στο τρυπάκι να «μπλέξεις» τον έρωτα με την φιλία. Πριν αρχίσεις να κρίνεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει μπες και εσύ στη θέση του για να μην νιώθει ότι τον κατακρίνεις όλη την ώρα. Ο Ιούλιος και ο Νοέμβριος του 2012 υπόσχονται να σου φέρουν κοντά σου τν ένα και μοναδικό όπως και ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος του 2013!

Σκορπιός: στον έρωτα θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και τίποτα λιγότερο δεν είναι αποδεκτό αλλά όταν ο έρωτα έρθει κοντά σου δηλαδή τον επόμενο μήνα ή Τον Ιανουάριο ή τον Μάρτιο του 2012 ή τον Ιούλιο του 2013 θα κεραυνοβοληθείς τόσο που κανείς δεν ξέρει πόσο απόλυτη θα είσαι!

Τοξότης: βλέπεις τη δέσμευση σαν φυλακή και για να σε κρατήσει ο έρωτας κοντά του, δεν πρέπει να σου σφίξει τα λουριά. Αν δεν μπερδέψεις τα αισθήματα σου και δεν επηρεαστείς από την ανωριμότητα σου τότε θα βρεις τον έρωτα πολύ σύντομα ή μέσα στο μήνα ή τον Νοέμβριο ή τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο ή τον Ιούλιο του 2012!

Αιγόκερως: προσέχεις πολύ και κάποιες φορές ακόμη και στον έρωτα και ίσως η σχέση είναι για εσένα ένα απαραίτητο συστατικό κοινωνικής καταξίωσης. Το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς τον άνθρωπο που θα βρεθεί στο δρόμο σου τον Δεκέμβριο του 2011 ή τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2012 αλλά και τον Αύγουστο!

Υδροχόος: οι ιδεολογικές συζητήσεις εκτοξεύουν τη λίμπιντο σου στα ουράνια! Πρόσεξε το ότι αλλάζεις πολύ συχνά απόψεις με αποτέλεσμα να τρελάνει κάπως τον άντρα της ζωής σου που θα σε κυνηγάει τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο του 2012 ή στις αρχές (Ιανουάριος, Φεβρουάριος) του επόμενου έτους.

Ιχθείς: ο έρωτας είναι πολύ βασικός στη ζωή σου και ο ρομαντισμός είναι σίγουρα το στοιχείο σου, γι' αυτό αν γνωρίσεις ένα ρομαντικό αγόρι τότε ο έρωτας σου ολοένα και φουντώνει! Κάνε υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο ή τον Ιούνιο του 2012 γιατί ο ρομαντικός άντρας που ονειρεύεσαι θα σου χτυπήσει την πόρτα.

womenonly.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed