Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Νέο συμβόλαιο ο Σάντος με την εθνική Ελλάδας


Μόνος στόχος η πρόκριση. Η εθνική ομάδα των ανδρών αναχώρησε για την Τιφλίδα, όπου αύριο, Τρίτη (20:00) θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία και θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, κατά την αναχώρηση της αποστολής δήλωσε αισιόδοξος:


«Θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα δυσκολίες, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο.»

Από την πλευρά του «τελικό» χαρακτήρισε το ματς της εθνικής ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος: «Είναι ένας τελικός και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε στα τελικά. Η ομάδα είναι δυνατή και αποφασισμένη, παρά τις αντιξοότητες, με τους τιμωρημένους και τους τραυματίες. Η εθνική ομάδα είναι, σαφέστατα, το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλοι κάνουμε, όμως, προσπάθεια για να υπάρξει υγεία σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο Πιλάβιος και συμπλήρωσε:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που έχει ομοιότητες με τα προηγούμενα, καθώς και μετά την πολύ μεγάλη νίκη στο Ισραήλ και τώρα, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κροατίας, έχουμε κάποια προβλήματα. Είναι ένας τελικός και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε στα τελικά».

Νέο συμβόλαιο ο Σάντος με την εθνική Ελλάδας


Ο Φερνάντο Σάντος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδας. Το κρατικό κανάλι της Πορτογαλίας «RTP» ανέφερε πως η ελληνική ομοσπονδία έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Σάντος για την ανανέωση της συνεργασίας τους έως το 2014, με στόχο την πρόκριση της εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Ο Φερνάντο Σάντος είναι αήττητος σε 15 διαδοχικά παιχνίδια στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας. Έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους Έλληνες και πολύ σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία θέλει να τον κρατήσει μέχρι το Μουντιάλ του 2014», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.
πηγή:in.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed