Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Κρίσιμη εβδομάδα

Όλη την εβδομάδα θα παραλύσει η χώρα από τις απεργίες. Αρχικά, θα παραλύσει το Δημόσιο, καθώς ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει απεργίες για τις 19& 20 Οκτωβρίου.

Όσοι έχετε προγραμματίσει να πετάξετε ξανασκεφτείτε το γιατί οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα λάβουν μέρος στην απεργία και τα αεροδρόμια θα «νεκρώσουν» για δυο μέρες.


Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ δεν ξέρουν ακόμα αν θα συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία, ωστόσο έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας για την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Χωρίς τρένα θα μείνετε επίσης για τρεις μέρες, εφόσον μηχανοδηγοί και ηλεκτροδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τραβάνε χειρόφρενο στις 18,19 και 20 Οκτωβρίου.

Ακινητοποιημένος για τρεις μέρες θα μείνει και ο Προαστιακός, κάτι που σημάνει πως πολλοί από σας δεν θα μπορείτε να πάτε ούτε στη δουλειά σας.

Ούτε όμως και τα δρομολόγια του ΜΕΤΡΟ προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα εκτελούνται.

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου επίσης, δεν θα μπορείτε να μετακινηθείτε ούτε με ΤΑΞΙ, καθώς οι οδηγοί ταξί εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

Τέλος, σημειώστε το καλύτερο. Με 48ωρη απεργία απειλούν ΚΑΙ οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δ.Χ, που σημαίνει τι άλλο;πρόβλημα στα καύσιμα!

Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed