Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ο ... γυναικοκατακτηκτής!


Δεν κατάφεραν να τον «τυλίξουν» η Ζιζέλ και η Μπαρ Ρεφαέλι, θα τα κατάφερνε η Μπλέικ Λάιβλι; Μοιάζει κομματάκι δύσκολο. Ο χωρισμός του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο από την ηθοποιό του «Gossip girl» είναι πλέον γεγονός και ο γόης Λίο δεν έμεινε και πολύ καιρό χωρίς γυναικεία συντροφιά. Ηδη βρήκε την παρηγοριά που έψαχνε στο πρόσωπο της νεαρής Αυστραλής Αλις Κρόφορντ. Από την πολυτάραχη ερωτική ζωή του πέρασαν πολλές και πανέμορφες γυναίκες, κυρίως μοντέλα, αλλά καμία δεν κατάφερε να κερδίσει μια μόνιμη θέση στην καρδιά του!




Μπλέικ Λάιβλι

Γνωρίστηκαν όταν η πανέμορφη Μπλέικ πέρασε από κάστινγκ για την ταινία «The great Gatsby» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ΝτιΚάπριο. Η σχέση του 37χρονου Λεονάρντο με την 24χρονη συνάδελφό του κράτησε πέντε μήνες, αν και οι φίλοι του ζευγαριού ξαφνιάστηκαν από την απόφασή τους να βάλουν τίτλους τέλους. Κοινός παρανομαστής σε όλες τις σχέσεις του ΝτιΚάπριο, οι φιλίες που διατηρεί με τις πρώην του.

Μπαρ Ρεφαέλι

Η δεύτερη σημαντική σχέση του Ντι Κάπριο που κράτησε κάτι παραπάνω από πέντε χρόνια. Ο πρωταγωνιστής του «Τιτανικού» εντυπωσιάστηκε από το ισραηλινής καταγωγής μοντέλο, αλλά ο χωρισμός ήρθε όταν συνειδητοποίησαν πως δεν ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ζευγάρι είχε κατά καιρούς προβλήματα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο ήταν αυξημένες και μοιραία ήρθε το τέλος. Σε αυτό έβαλε το χεράκι της και η Μπλέικ Λάιβλι. Πάντως, χώρισαν φιλικά.

Ζιζέλ

Ηταν η σχέση που τον σημάδεψε. Διάσημος ηθοποιός εκείνος, σούπερ μοντέλο η Ζιζέλ, μοιραία η σχέση τους μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τύπου, με τους παπαράτσι να δίνουν μάχη για μια φωτογραφία του ζευγαριού. Γνωρίστηκαν το 2000 σε ένα πάρτι του ΝτιΚάπριο στη Νέα Υόρκη και χώρισαν έπειτα απόό πέντε χρόνια σχέσης. Μια γυναίκα όπως η Βραζιλιάνα Ζιζέλ δύσκολα ξεπερνιέται και δεν είναι τυχαίο πως ύστερα από εκείνη ο ΝτιΚάπριο έδειξε μεγάλη προτίμηση στις ξανθές!

Αμπερ Βαλέτα

Το «κόλλημα» του ΝτιΚάπριο με τα μοντέλα φαίνεται ξεκάθαρα στην περίπτωση της Αμπερ Βαλέτα. Ο ηθοποιός είδε μια φωτογράφησή της σε περιοδικό μόδας, εντυπωσιάστηκε, στη συνέχεια θέλησε να μάθει περισσότερα για εκείνη και ύστερα τα πράγματα ήρθαν όπως τα ήθελε ο Λεονάρντο. Εννοείται πως η σχέση τους κράτησε ελάχιστα.

Μπρίτζετ Χολ

Το 1995 ο ανερχόμενος τότε ΝτιΚάπριο γνώρισε την Μπρίτζετ Χολ, μοντέλο με συμμετοχή σε επιδείξεις της Victoria’s Secret και εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά μόδας. Φήμες έλεγαν πως η 18χρονη Χολ είχε την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία με τον 21χρονο τότε Λεονάρντο και, μάλιστα, δήλωνε απογοητευμένη.

Αννα Βιαλίτσινα

Ακόμη ένα ξανθό μοντέλο στη «συλλογή» του ηθοποιού. Η Ρωσίδα καλλονή Αννα Βιαλίτσινα ήρθε στη ζωή του ΝτιΚάπριο μετά τον χωρισμό του από την Μπαρ Ρεφαέλι. Το 24χρονο μοντέλο του «Sports Illustrated» γνώρισε τον ΝτιΚάπριο στα γυρίσματα της ταινίας «Inception» στο Λονδίνο και για όσο κράτησε το ειδύλλιό τους πέρασαν όμορφα χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, τις οποίες ο ηθοποιός αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι.

Ελενα Κρίστενσεν

Το 1997, όταν ο «Τιτανικός» παιζόταν στις κινηματογραφικές αίθουσες, φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν τον ΝτιΚάπριο να έχει σχέση με την Ελενα Κρίστενσεν, ένα από τα λεγόμενα σούπερ μόντελ με πετυχημένη καριέρα στις πασαρέλες και σταθερή αξία ακόμη και σήμερα. Οπως οι περισσότερες σχέσεις του 37χρονου Λεονάρντο, έτσι και αυτή κράτησε μόλις τρεις μήνες.

Εύα Χερτζίκοβα

Φημολογείται πως εξαιτίας του ΝτιΚάπριο, η Τσέχα καλλονή χώρισε από τον σύζυγό της και ντράμερ των Μπον Τζόβι Τίκο Τόρες το 1998. Παρά την αναστάτωση που προκάλεσε στη ζωή της Χερτζίκοβα, η σχέση τους ήταν σύντομη.

ΜΑΚΡΥΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ...

Η λίστα των σχέσεων του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο είναι μεγάλη και δεν σταματάει εδώ. Πολλές ήταν οι γυναίκες που πέρασαν έστω και λίγα βράδια στο πλευρό του και ακόμη περισσότερες εκείνες με τις οποίες φέρεται να είχε δεσμό. Στο παρελθόν τού είχαν χρεώσει σχέσεις με την Κέιτ Μος, τη Ναόμι Κάμπελ, τη Μαράια Κάρει, τη σεξοβόμβα Κάρμεν Ιλέκτρα, την Πάρις Χίλτον αλλά και την Ντέμι Μουρ, χωρίς όμως να επιβεβαιωθεί κάποια από αυτές. Σχεδόν όλες οι συμπρωταγωνίστριές του έχουν περάσει από το κρεβάτι του, ενώ φήμες τον ήθελαν να έχει σχέση με τη διάσημη πορνοστάρ Κέντρα Τζέιντ! Μέχρι πρότινος, ο Τζόρτζ Κλούνεϊ ήταν ο αμετανόητος εργένης που άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα; Μήπως τώρα, με τα καμώματα του ΝτιΚάπριο, πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα;

Espressonews.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed