Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του



Εχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του βλέποντας τη σύζυγό του να γονατίζει από τους πόνους. Μια δύσκολη μέρα πέρασε ο Γιώργος Τσαλίκης λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας της συζύγου του, Δώρας.

Ο τραγουδιστής, ενώ βρισκόταν σε πρόβα στο μαγαζί όπου θα εμφανίζεται τον χειμώνα, δέχτηκε τηλεφώνημα από τη σύζυγό του, που μετά δυσκολίας τον ενημέρωσε ότι δεν αισθανόταν καλά.




Ο Γιώργος Τσαλίκης παράτησε τα πάντα κι έτρεξε κοντά της στο σπίτι, όπου τη βρήκε να σφαδάζει από τους πόνους. Αμέσως τη μετέφερε στο νοσοκομείο, και μόλις έγιναν οι πρώτες εξετάσεις τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να εισαχθεί αμέσως στο χειρουργείο για επέμβαση χολής. Εννοείται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής κόντευε να πεθάνει από την αγωνία του στον διάδρομο του χειρουργείου μέχρι να συνέλθει η Δώρα.

Τις τελευταίες μέρες η Δώρα είχε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία καθώς πίστευε ότι ήταν από την πολλή δουλειά και το άγχος. Ευτυχώς, όμως, η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος και η κυρία Τσαλίκη βρίσκεται πλέον στο σπίτι, όπου αναρρώνει, και φυσικά ο Γιώργος δεν φεύγει λεπτό από κοντά της.

Το ζευγάρι έχει μία από τις πλέον ευτυχισμένες οικογένειες της σοουμπίζ, με τρία παιδιά. Ουδέποτε έχουν ακουστεί φήμες για σύννεφα στη σχέση τους και πάντα ο ένας στηρίζει τον άλλον. Κατά τα άλλα, αύριο ο τραγουδιστής έχει πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται μαζί με τη Χρύσπα, τον Κυριάκο Κυανό και τον Σάκη Αρσενίου.

Την ίδια στιγμή ακούγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ότι θα είναι ένας από τους υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό talent show «Just the 2 of us».


espressonews.gr (ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ)

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed