Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Η επίσημη παρουσίαση στις 10 Οκτωβρίου


Θρίλερ μέχρι τελευταία στιγμή για τα νέα προγράμματα του Mega! Η επίσημη παρουσίασή τους έχει «κλειδώσει» για τις 10 Οκτωβρίου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο κατάλογος παραμένει ανοιχτός για το ποια προγράμματα θα ανακοινωθούν τελικά για τη φετινή σεζόν.





Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Εspresso», κινδυνεύουν με «μαχαίρι» δύο ακόμη τηλεοπτικές παραγωγές και μάλιστα ελληνικές σειρές, από τις πλέον διαφημισμένες και αναμενόμενες. Ο τελικός κατάλογος των ελληνικών σειρών fixion δεν θα περιλαμβάνει τη νεανική κομεντί «Είναι ακόμη μακριά, Μπάμπαστρουμφ». Η κωμωδία μυθοπλασίας που ήταν κομμένη και ραμμένη στα σημερινά προβλήματα των «τριάντα και κάτι», όπως είναι το πιθανότερο, μπαίνει στο συρτάρι γι' αυτή τη σεζόν.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα γυριστεί. Τα γυρίσματα μπορεί να συνεχιστούν κανονικά, η σειρά όμως κόβεται από τον προγραμματισμό, για την άνοιξη του 2012, στο β’ μισό δηλαδή της τηλεοπτικής σεζόν. Αιτία; Τι άλλο, το μνημόνιο περικοπών στο κανάλι με το οποίο συνεχώς επιβάλλονται και νέες περικοπές.

Η αποκάλυψη της «Espresso» για την αναβολή του «Just the 2 of us» προκάλεσε τριγμούς στο ήδη βαρύ κλίμα των τηλεοπτικών καναλιών. Μετά τους Γιώργο Καπουτζίδη και Δούκισσα Νομικού που μένουν χωρίς τηλεοπτική παρουσία γι' αυτή την τηλεοπτική περίοδο, εκτός τηλεοπτικού αέρα θα μείνει και η ομάδα των ταλαντούχων νέων ηθοποιών που είχε «κλείσει» για την κωμωδία του Mega. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Γιούλικα Σκαφιδά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Παπαδάκη και η Μαρία Κωνσταντάκη είναι η παρέα των έξι νέων που αντιμετωπίζει τη ζωή αλλιώς. Τα σχέδια του καναλιού όμως επιφυλάσσουν τελικά ένα διαφορετικό σενάριο για τους νέους ηθοποιούς που πρακτικά τους οδηγεί σε εργασιακή εφεδρεία.

Το μυστήριο με τη δεύτερη παραγωγή που οδεύει επίσης προς αναβολή θα αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες. Πηγές από το κανάλι έλεγαν πως όλα είναι ανοιχτά, χωρίς να θέλουν να μιλήσουν για τον τίτλο ελληνικής σειράς που θα διαγραφεί στην παρουσίαση του νέου προγράμματος.

Πληροφορίες της «Espresso» λένε πως δεν αποκλείεται τελικά να μείνει εκτός της τηλεοπτικής σεζόν ακόμη και η πολυαναμενόμενη σειρά «50-50» με την παρέα των τριών βετεράνων της τηλεοπτικής κωμωδίας, τους Πέτρο Φιλιππίδη, Σάκη Μπουλά και Παύλο Χαϊκάλη. Μέχρι τελευταία στιγμή είναι όλα ανοιχτά και οι άνθρωποι του καναλιού κόβουν και ράβουν τα κόστη, ώστε οι απώλειες της σεζόν να περιοριστούν στο λαμπερό σόου του «Just», το οποίο θέλουν να βγάλουν την άνοιξη του 2012, και σε μια κωμική σειρά.


espressonews.gr (ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥΔΗ)

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed