Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010
Μεγάλα ονόματα της πίστας φαίνεται ότι εκτός από το τραγούδι ήταν καλλιτέχνες και στη φοροδιαφυγή, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτει έρευνα του ΣΔΟΕ.

Οι ράμπο του υπουργείου Οικονομικών έκαναν φύλλο και φτερό τα οικονομικά στοιχεία 17 τραγουδιστών και απ’ ότι φαίνεται έπιασαν λαυράκια.

Έτσι πρωτοκλασάτοι τραγουδιστές, μετά το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τους βρέθηκαν να έχουν φυγαδεύσει μεγάλα ποσά στο εξωτερικό ή να έχουν επενδύσει, επίσης μεγάλα ποσά, σε πανάκριβα αυτοκίνητα και σκάφη πολυτελείας, τα οποία όμως ανήκουν σε … εικονικές off shore εταιρίες.


Ανάμεσα στους τραγουδιστές που εντοπίστηκαν από το ΣΔΟΕ είναι και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, ο οποίος αν και πλήρωνε τα ασφάλιστρα και το ενοίκιο στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, είχε δηλωμένο το 20μετρο σκάφος του σε άλλο όνομα.

Το ΣΔΟΕ πάντως δεν αστειεύτηκε ούτε του πέταξε γαρύφαλλα, όπως κάνουν οι χιλιάδες θαυμαστές και ιδιαίτερα οι θαυμάστριές του. Αντίθετα σύντομα αναμένεται να του στείλει το λογαριασμό, ώστε να πληρώσει τους φόρους του που ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ. Θα κληθεί μάλιστα να προχωρήσει και στη μετατροπή του σκάφους του από επαγγελματικό σε ιδιωτικό, γιατί εδώ που τα λέμε τραγουδιστής είναι ο άνθρωπος και όχι ψαράς.

Το ίδιο κόλπο κάνουν πάντως και άλλοι συνάδελφοί του καλλιτέχνες, βαφτίζοντας σε επαγγελματικά τα σκάφη αναψυχής τους. Για να μη πέσουν λοιπόν στα δίχτυα του ΣΔΟΕ, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι καλλιτέχνες που μεταφέρουν τα πολυτελή τους σκάφη από νησί σε νησί.

Το μεγάλο θέμα με τη φοροδιαφυγή των καλλιτεχνών δεν σταματά όμως εδώ, καθώς οι ράμπο έχουν στοιχεία για μαύρα νυχτοκάματα, που μεταφέρονται σε κατάμαυρες σακούλες και αφορούν αμοιβές όχι από το τραγούδι, αλλά από τα παρελκόμενα, όπως λουλούδια, γκαρνταρόμπα και πάρκινγκ.

Η διασταύρωση των στοιχείων δεν αργεί και έτσι σύντομα αναμένεται το ΣΔΟΕ να αποστείλει κλήσεις και απ’ ότι φαίνεται τα γραφεία των ράμπο θα γίνουν πιο καλλιτεχνικά.


πηγή: star

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed

back to top