Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

Απομονωμένος στο σπίτι του στη Μήλο παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έχοντας κοντά του ελάχιστα άτομα. Κυρίως, τον γιο του, Στέργιο και την ψυχολόγο του, Βάσω Μακαρώνη.

Μέχρι πρότινος, τα τηλέφωνά του καλούσαν, αλλά δεν απαντούσε ποτέ. Τώρα, έχει βάλει φραγή στο κινητό. Δεν εμφανίζεται δημόσια, παρά το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά, εκπομπές και περιοδικά κάνουν αναφορές στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τα χρέη του προς τις τράπεζες και τους πλειστηριασμούς της προσωπικής του περιουσίας.

Πριν από λίγες μέρες έχασε τις δυο Porsche του, ενώ κινδυνεύει να χάσει και τη βίλα που έχει στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το περιβάλλον του παρουσιαστή, πριν από 25 μέρες, μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που εδρεύει στην λεωφόρο Μεσογείων τού πήρε πίσω για δεύτερη φορά την Porsche Cayenne που οδηγούσε ο ίδιος και την Porsche Boxer που χρησιμοποιούσε η πρώην σύζυγός του, Δήμητρα Ρουμπέση. Τις είχε αγοράσει με leasing, αλλά δεν κατέβαλλε με συνέπεια τις δόσεις.

Τα ίδια αυτοκίνητα, πριν από δυο χρόνια του τα είχαν ξαναπάρει για χρέος 15 χιλιάδων ευρώ.

Όσο για τη βίλα της Κηφισιάς, που είναι ουσιαστικά το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που έχει στο όνομά του, είναι υποθηκευμένη εξαιτίας των 4,7 εκατ. ευρώ που χρωστά σε τράπεζες από την εμπλοκή σε στούντιο τηλεοπτικής παραγωγής. Ο Ανδρέας δεν πλήρωσε ποτέ χρήματα για την αναβολή των πλειστηριασμών, οι οποίοι συνεχίζονται.

Πηγή: newsbomb.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed

back to top