Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Στο Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται ο εθνικός μας κωμικός, Θανάσης Βέγγος, μετά από σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο 83χρονος ηθοποιός πέρασε δύσκολες ώρες όλη την προηγούμενη εβδομάδα καθώς πρόεκυψε πρόβλημα στην υγεία του λόγω ανευρύσματος και νοσηλεύθηκε στη Νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου του Ρίου.

Ο ίδιος, βέβαια, θαρραλέος και εύθυμος όπως πάντα..! Όπως εξομολογούνται και οι γιατροί του Νοσοκομείου, ούτε οι περιπέτειες στην υγεία του δε μπορούν να στερήσουν το χαμόγελο και την καλή διάθεση από τον Θανάση Βέγγο, ο οποίος με γενναιότητα και υπομονή δεχόταν τις συμβουλές των γιατρών περιμένοντας να δοθεί το «πράσινο φως» για την εγχείρηση.

Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας και τις απαιτούμενες εξετάσεις, ο Θανάσης Βέγγος σήμερα υποβλήθηκε στην εγχείρηση η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τις επόμενες μέρες -αν όλα πάνε κατ’ ευχήν- αναμένεται να πάρει εξιτήριο!

Μαζί του, βέβαια, όπως σ’ όλη του τη ζωή, η αγαπημένη σύζυγος του Μίνα, να του προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα της και να του μεταφέρει τιςευχές όλων των Ελλήνων για καλή ανάρρωση!

star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed