Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010
Πολυμελής οργανωμένη σπείρα αλλοδαπών που διέπραττε ληστείες σε βάρος πεζών κυρίως γυναικών και διαρρήξεις σε Ι.Χ. αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας, εξαρθρώθηκε από το τμήμα ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ Κολωνού.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες το πρωί 22 άτομα στα Πατήσια, και συγκεκριμένα 16 Αλγερινούς και έξι Αφγανούς οι οποίοι μαζί με άλλους αλλοδαπούς
που αναζητούνται είχαν διαπράξει σωρεία ληστειών και κλοπών τους τελευταίους έξι μήνες με ιδιαίτερη προτίμηση στις γυναίκες από τις οποίες άρπαζαν τις αλυσίδες από το λαιμό, πορτοφόλια κι ότι άλλο έβρισκαν.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 35 ληστείες σε βάρος πεζών και 45 κλοπές σε Ι.Χ. αυτοκίνητα. Τα κλοπιμαία οι δράστες πωλούσαν στην Ομόνοια και στο Μοναστηράκι ή τα έκρυβαν σε διάφορα εγκαταλελειμένα σπίτια στο κέντρο της Αθήνας. Σε δύο σπίτια που εντόπισαν οι αστυνομικοί, βρήκαν και κατάσχεσαν μεγάλο αριθμό κλοπιμαίων, όπως κοσμήματα, τσάντες, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, ενώ βρέθηκαν και μαχαίρια στιλέτα, και διαρρηκτικά εργαλεία.

Τα κλοπιμαία μεταφέρθηκαν και φυλάσσονται στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, προκειμένου να παραληφθούν από παθόντες οι οποίοι θα τα αναγνωρίσουν.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed