Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Σε ηλικία 84 ετών ο βετεράνος Καναδός ηθοποιός Λέσλι Νίλσεν στη Φλόριντα πέθανε έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του, μετά από επιπλοκές που προκλήθηκαν από πνευμονία.

Ο Νίλσεν έγινε ευρύτερα γνωστός από τις παρωδίες "Τρελή απίθανη πτήση" και "Τρελές σφαίρες", στις οποίες πρωταγωνιστούσε.

Γεννήθηκε το 1926 στην Ρεγκίνα του Καναδά. Η καριέρα του ξεκίνησε την δεκαετία του '50 με τις θεατρικές τηλεοπτικές σειρές "Goodyear Playhouse" και "Peyton Place".

Η κινηματογραφική του καριέρα ως κωμικός ξεκίνησε μόλις το 1980 με την ταινία "Τρελή απίθανη πτήση" ενώ είχε παίξει σε περισσότερες από 100 ταινίες. Οι τελευταίες του εμφανίσεις ήταν στις παρωδίες "Scary Movie 3" και "Scary Movie 4" και το 2008 στην ταινία "Superhero Movie".

"Είμαστε εξαιρετικά θλιμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού Λέσλι Νίλσεν, που οι περισσότεροι θυμούνται από το ρόλο του 'υπαστυνόμου Φράνκ Ντρέμπιν' στην ταινία 'Τρελές Σφαίρες', ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του ενώ αναναφερόταν ότι 'είχε μια εξαιρετική σταδιοδρομία 60 χρόνων στον κινηματογράφο και την τηλεόραση'.

1 απόψεις:

geo είπε...

Ρ.Ι.P

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed