Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010
Μαθηματικό πρόβλημα για τους λάτρεις των αριθμών.

Έχουμε ένα φιλμ διάρκειας 90 λεπτών.Τοποθετούμε μια πηγή εναλλασσόμενης ηλιθιότητας 9,63x10²³¹il(όπου il μονάδα μέτρησης της ηλιθιότητας) στις άκρες του φιλμ.Να μετρήσετε την βλακεία που διαρρέει την ταινία καθώς και την μαλακία που δέρνει τους θεατές της χρησιμοποιώντας τον τύπο.

Blk(Βλακεία)=(dfilm x il)¹²³
Mlkth(μαλακία θεατών)=(Βlk² +logsintheatwn)² x il


Λύση:
Βlk = +∞
Mlkth= +∞² Με άλλα λόγια για να μην σας παιδεύω τσάμπα....
πήγα και είδα το Piranha προς τεραστίων διαστάσεων απογοήτευσης μου!Έχω δει μπούρδες και μπούρδες...σαχλαμάρες και σαχλαμάρες....αλλά τόση μαλακία μαζεμένη σε μια ταινία όχι!!!!!Αλήθεια όχι!

Για να δεις την ταινία δεν πρέπει να είσαι φαν του splatter(που δεν είμαι κιόλας)όχι..όχι....
Πρέπει η μάνα σου μικρό να σε τάϊζε ηρεμιστικά,να μεγάλωσες με πρόζακ, στο νηπιαγωγείο να έκανες τον πρώτο σου μπάφο,να το χεις ρίξει στα ναρκωτικά κι από το πολύ το κάψιμο να μην σε πιάνουν...να βάζεις μπατονέτα στο αυτί και να βγαίνει στάχτη από τον καμένο σου εγκέφαλο!

Κάποιος κάπου κάποτε στην Αμερική άκουσε μια καμένη συζήτηση αγάμητων και ανώριμων γυμνασιόπαιδων που με τα σπυράκια τα γυαλιά και τα σιδεράκια...ακόμα δεν ξέρουν πως φιλάνε στο στόμα και τι μπορούν να κάνουν με την γλώσσα τους...που διψάνε για βυζιά.κώλους,ξανθιές χαζογκόμενες και όλα αυτά μες το αίμαααααααααα.......αίμα αίμα πολύ αίμα!!!!!Αίμα εδώ αίμα εκεί αίμα παραπέρα!!!!Και βυζιάαααααα ατελείωτα βυζιά!Και μεγάλα τεράστια!

Τα άκουσε κάποιος λοιπόν αυτά.....και τι σκέφτηκε?
"Μικρά είναι θα μεγαλώσουν"...ΟΧΙ!Είπε "Τέλειο θα το κάνω ταινία!!!!"

Και έριξε παρακαλώ 24.736.000 δολάρια............σ' αυτό το σύμβολο της ταπείνωσης της ανθρώπινης νοημοσύνης.


Δεν λυπάμαι κανέναν άλλο πάρα μόνο τα παιδιά της  Αφρικής και οποιασδήποτε χώρας/ηπείρου...γιατί αν τα ΜΙΣΑ απο τα 25 εκατομμύρια που δώσανε για αυτήν την πατάτα τα είχαν δώσει εκεί....θα χάν κάνει κάτι χρήσιμο...και που θα τους επέφερε (για να κερδίσουν και λίγη δόξα) πολύ μεγαλύτερη και καλύτερη αναγνωρισιμότητα απ' αυτήν που απέκτησαν με τα διπλάσια χρήματα.


Δεν έχω να πω κάτι άλλο.....ο εγκέφαλος μου θέλει τουλάχιστον 24 ώρες για να επανέλθει στα κανονικά του επίπεδα!Υ.Γ:Μην μου πείτε πως πολύ στα σοβαρά την πήρα....έλεος...!!!Και πολύ χαλαρά την πήρα....
Υ.Γ2:Το b-movie που είναι επίσημα χαρακτηρισμένη...είναι τόσο λίγο τόσο μικρό...
Υ.Γ3:Εξαιρετική η ερμηνεία του πιράνχα στο ενυδρείο....Μπράβο!ZaFiRa

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed

back to top