Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τα ρέστα του παίζει ο Παναθηναϊκός, στον αποψινό αγώνα με τη Ρουμπίν στο Καζάν (19:30). Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να αποδράσουν με το «διπλό» από τη Ρωσία και να διεκδικήσουν στις επόμενες αγωνιστικές του Champions League την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή να πάρουν το «εισιτήριο» για το Europa League.

Έχοντας άλλον αέρα από τη νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια καλούνται να κάνουν ακόμη μία υπέρβαση και να παλέψουν για τις όποιες πιθανότητες έχουν.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας. Μπροστά του, από δεξιά προς αριστερά, θα είναι οι Μπουμσόνγκ, Βύντρα και Καντέ. Στο κέντρο μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ζιλμπέρτο και ο Σιμάο, οι οποίοι στα άκρα θα έχουν τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Γκοβού, αριστερό ο Καραγκούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαριέγκι, Πλεσί, Πετρόπουλος, Ιωαννίδης, Λουίς Γκαρσία και Μαυρίας. Στην Αθήνα έμειναν οι Λέτο (το γόνατό του δεν έχει υγρό, αλλά ο ίδιος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις), Νίνης (η θλάση έχει ξεπεραστεί, αλλά ο νεαρός άσος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα), Δημούτσος και Σεϊταρίδης.

«Πρέπει να δούμε αυτό το παιχνίδι ως μία από τις τελευταίες ευκαιρίες, για να πετύχουμε κάτι καλό. Με μία νίκη μπορούμε να τα ανατρέψουμε όλα. Να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, δηλαδή τη νίκη», τόνισε ο Νιόπλιας στους ποδοσφαιριστές του.

Πως θα αγωνιστούν οι Ρώσοι

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει ο Κούρμπαν Μπερντίγεφ τη Ρουμπίν Καζάν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι σε τέσσερα εντός έδρας ματς στο «Τσεντράλνι», πέρυσι και φέτος, μετρούν όλες κι όλες τέσσερις ισοπαλίες! Δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν και αναζητούν και αυτή με τη σειρά τους την παρθενική νίκη για να θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση ή στη χειρότερη περίπτωση να συνεχίσουν στο Europa League.

Ο Μπερντίγεφ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Ριζνίκοφ (τερματοφύλακας), Κουζμίν (δεξί μπακ), Νάβας, Μποκέτι (κεντρικοί αμυντικοί), Καλέσιν (ή Ανσάλντι, αριστερό μπακ), Νάτχο, Νομπόα (στο κέντρο της μεσαίας γραμμής), Εντουάρντο (δεξί χαφ), Κασάεφ (αριστερό χαφ), Μάρτινς και Κορνιλένκο (στην επίθεση).Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπιστρόφ, Νεστερένκο, Καραντενίζ, Ριαζάντσεφ, Σαλουκβάτζε, Μεντβέβεφ και Μουράφσκι.

Ο διαιτητής του αγώνα

Ο Γάλλος Τόνι Σαπρόν θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρουμπίν Καζάν και Παναθηναϊκό για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο 38χρονος ρέφερι είχε σφυρίξει και τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ (1-1), για τον Γ’ Προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ πριν δύο χρόνια είχε σφυρίξει και το Λετονία – Ελλάδα 0-2, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Βοηθοί του Σαπρόν, θα είναι οι συμπατριώτες του, Εμανουέλ Μποϊσντενγιέν και Μίκαελ Ανόνιερ, με τέταρτο τον Αλεξάντρε Κάστρο.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed