Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Χρήµα και παρασκήνιο


Προηγήθηκαν Ερµής και Αφροδίτη και στο τέλος της εβδοµάδας περνάει και ο Ήλιος στον Σκορπιό, το ζώδιο που ευνοεί τις µυστικές συζητήσεις, το παρασκήνιο, τις κρυφές διαβουλεύσεις και τα οικονοµικά θέµατα. Συνεπώς, θέλουµε δεν θέλουµε, η ενασχόλησή µας µε τα χρήµατα συνεχίζεται.



Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Οι περισσότεροι πλανήτες είναι µαζεµένοι στο κοµµάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται περισσότερο µε τα οικονοµικά, τις συνεργασίες και τα κέρδη απο κάθε είδους δραστηριότητα. Η πορεία του Ερµή µπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε οικονοµικές εκκρεµότητες από το παρελθόν και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό βοηθά να κάνετε αποτελεσµατικούς διακανονισµούς. Μέσα στον µήνα µπορεί να δείτε βελτίωση του εισοδήµατός σας, αλλά πρέπει να προσέξετε τις σπατάλες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ρυθµίστε χρέη.
Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Ο τοµέας σχέσεων µε τρίτους φορτίζεται ιδιαίτερα µε τον συνωστισµό πλανητών στο ζώδιο του Σκορπιού. Επειδή και ο Άρης βρίσκεται στον αντίξοο προς το ζώδιό σας Λέοντα, βιώνετε ένα προσωρινό ξεβόλεµα είτε σε µια προσωπική σχέση είτε σε µια συνεργασία. Μείνετε ψύχραιµοι. Καλώς ή κακώς, τώρα δεν αποφασίζετε εσείς, αλλά αντιδράτε σε αυτά που αποφασίζουν οι άλλοι. Παράλληλα, η Αφροδίτη βοηθά να επιτύχετε συµµαχίες ή να βρείτε υποστηρικτές. Προσέξτε περισσότερο τα οικονοµικά και µην κάνετε επιπόλαιες αγορές τώρα που αυξάνονται τα έξοδα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αξιολογήστε µια συνεργασία.



Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Με τόσους πλανήτες στον Σκορπιό, δύο είναι οι τοµείς που αξίζει να προσέξετε περισσότερο. Ο ένας αφορά την καθηµερινότητα στη δουλειά, τις σχέσεις µε υφισταµένους και προϊσταµένους, τις σπουδές και τους οικονοµικούς όρους. Λάθη, παραλείψεις, αδυναµίες ή νέα δεδοµένα στην εργασία είναι µερικά από τα σενάρια, ενώ ο άλλος τοµέας που χρήζει ενίσχυσης είναι εκείνος της υγείας και της φυσικής κατάστασης, καθώς θα είστε πιο ευαίσθητοι σε ιώσεις. Δώστε προσοχή στη διατροφή σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάντε ένα τσεκάπ.


Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Με τόσους πλανήτες στον Σκορπιό, ο Οκτώβριος επιφυλάσσει για εσάς περισσότερες απολαυστικές πλευρές παρά ταλαιπωρία. Ούτε κάποιοι µικροί εκνευρισµοί ή καθηµερινά προβληµατάκια είναι ικανά να ανακόψουν την πρόοδό σας. Ο ερωτικός τοµέας είναι ιδιαίτερα τονισµένος µε ό,τι αυτό συνεπάγεται: νέες γνωριµίες, ανάκαµψη παλαιότερων σχέσεων, µεγάλες προσδοκίες σε ήδη υπάρχουσες. Οσον αφορά τις γυναίκες εκπροσώπους του ζωδίου, µπορεί να προκύψει και µια εγκυµοσύνη, αφού έρωτας και παιδιά στην αστρολογία βρίσκονται στον ίδιο οίκο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ερωτευτείτε!


Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Ο Οκτώβριος, αλλά και ο Νοέµβριος (ως τις 11), σίγουρα δεν είναι περίπατος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού ο συνωστισµός πλανητών στον Σκορπιό και η παράλληλη πορεία του Αρη στο ζώδιό σας µπορεί να δηµιουργήσουν συνθήκες ανάφλεξης είτε στην οικογενειακή είτε στην επαγγελµατική ζωή σας. Χρειάζεται ψυχραιµία, ιδιαίτερα στον άξονα καριέρας - οικογένειας. Νέα δεδοµένα στη δουλειά, µια χωροταξική αλλαγή, µια µετακόµιση ή µια αγοραπωλησία ακινήτου θα σας ευνοήσουν.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανακαινίστε τον χώρο σας.


Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Πολύ πιο ευχάριστα είναι τα µηνύµατα του δεύτερου δεκαπενθήµερου του µήνα. Πολύ καλά µπορεί να εξελιχθούν τα επαγγελµατικά σας, να συνάψετε νέες συµφωνίες, να δροµολογηθούν εξελίξεις σε παλαιότερες συζητήσεις, να πείσετε µε τη δύναµη του λόγου σας προϊσταµένους ή να ελκύσετε νέους πελάτες. Καλύτερα και τα οικονοµικά του δεύτερου δεκαπενθήµερου σε σύγκριση µε το πρώτο. Δύο πράγµατα πρέπει να προσέξετε: το ένα αφορά την οδηγική συµπεριφορά σας και το µέσο µετακίνησής σας και το άλλο το «χαλασµένο τηλέφωνο» σε σχέσεις ή δουλειά.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εξελίξεις στα επαγγελµατικά.


Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Με τόσους πλανήτες στον οίκο που συνδέεται µε τις υλικές ανταµοιβές, το υπόλοιπο του Οκτωβρίου και ο Νοέµβριος στο ξεκίνηµά του θα σηµαδευτούν από την έµφαση που θα δώσετε στους πόρους και στις πηγές κέρδους. Τα νέα είναι θετικά, ακόµη και αν προσωρινά ξεβολευτείτε (µπορεί να προκύψει ένα ξαφνικό χρέος που να σας ζορίσει), καθώς στο υπόλοιπο διάστηµα θα µπορέσετε να έχετε και κέρδη. Με τον Ερµή στον Σκορπιό, πιέστε για να πάρετε παράταση σε χρέη και να βρείτε νέες πηγές εσόδων.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονοµικές διευθετήσεις.


Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Η περίοδος των γενεθλίων σας θα είναι σηµαντική από πολλές απόψεις, καθώς στο ζώδιό σας βρίσκονται ήδη Ερµής και Αφροδίτη. Αυτό σας προσδίδει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθηµερινότητα, σας εφοδιάζει µε σθένος, αισιοδοξία και φιλοδοξία, έχει όµως και τις αρνητικές πλευρές του, καθώς αυξάνει την κούραση, τη ρευστότητα, την ανησυχία, τον ανταγωνισµό και τις καθηµερινές εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ακόµη και αν ταλαιπωρηθείτε λίγο, θα καταφέρετε σίγουρα να επιτύχετε έναν στόχο είτε στην αρένα της καριέρας είτε στην προσωπική σας ζωή.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια επαγγελµατική επιτυχία.


Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Το διάστηµα που εκτείνεται από τώρα µέχρι και τις 11/11 µπορεί να είναι κουραστικό και απαιτητικό στις λεπτοµέρειες της καθηµερινότητας, αλλά δεν προκαλεί σηµαντικές δονήσεις. Με τόσους πλανήτες στον Σκορπιό, σίγουρα δουλειά και υγεία προέχουν στη λίστα προτεραιοτήτων και αυτό είναι το ιδανικό διάστηµα να τα φροντίσετε. Αυτήν την περίοδο ίσως είστε λιγότερο κοινωνικοί και δεν έχετε κέφι για εξόδους. Όλα αλλάζουν τον Νοέµβριο, αλλά ως τότε φορτίστε τις µπαταρίες σας για να αντέξετε.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτιώστε την υγεία σας.


Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Πολύ πιο ξεκούραστο προδιαγράφεται το δεύτερο δεκαπενθήµερο για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, µε λιγότερες ανατροπές και ταλαιπωρίες. Με τόσους πλανήτες στον φιλικό σας Σκορπιό, ο τοµέας των στόχων, των επιθυµιών, των φίλων, αλλά και ο έρωτας, η δηµιουργία και τα παιδιά είναι όσα θα σας απασχολήσουν µε θετικό τρόπο. Επίσης, η στήριξη ενός φιλικού προσώπου µπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο και σε µια επαγγελµατική εξέλιξη. Σηµαντική ανακούφιση θα προκύψει και στα οικονοµικά σας, µετά την κούρσα εξόδων του προηγούµενου δίµηνου.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δείτε καλούς φίλους.


Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Ο Άρης απέναντί σας και οι υπόλοιποι προσωπικοί πλανήτες στον Σκορπιό, ένα δύστροπο προς το δικό σας ζώδιο, δεν σας επιτρέπουν να ελέγχετε πλήρως τις καταστάσεις. Αυτό που χρειάζεται προσοχή, διότι τα απρόοπτα δεν µπορεί κανείς να τα προβλέψει, είναι οι δικές σας αντιδράσεις και η διαχείριση κάποιων µικρών κρίσεων, είτε σε οικογενειακό είτε σε επαγγελµατικό επίπεδο. Προσέξτε ακόµη τις σχέσεις µε συγγενείς, την ασφάλεια του σπιτιού και µην υπερτονίζετε διαφορές µε προϊσταµένους σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέα επαγγελµατικά δεδοµένα.


Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Το πιο ευνοϊκό και αποδοτικό κοµµάτι του φθινοπώρου έχει ήδη αρχίσει και παρά τα όσα µπορεί να συµβαίνουν στην καθηµερινότητά σας, τίποτε δεν φαίνεται να ανακόπτει τη δυναµική πορεία σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγµή να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν στις συνθήκες και στους όρους της δουλειάς, αλλά και στις απολαβές. Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος να τονώσετε σχέσεις ερωτικές, φιλικές, επαγγελµατικές, να σχεδιάσετε τα επόµενα βήµατά σας, να κάνετε νέες και σηµαντικές γνωριµίες και γενικώς να κοιτάξετε πώς θα κερδίσετε σε όλους τους τοµείς.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένας νέος έρωτας.

homefood.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed