Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010
Όχι κύριες και κυρίως κύριοι!Η Πετρούλα Κωστίδου δεν ξέπεσε στο πορνό.Όχι, το πολυαναμενόμενο dvd δεν είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες!Όχι η Πετρούλα δεν είναι άλλη μία πορνοστάρ της εγχώριας βιομηχανίες πορνό!

Η Πετρούλα Κωστίδου κυρίες και κυρίως κύριοι!Είναι μια κοπέλα με ήθος όπως έχουμε ξαναπεί και στήθος...που και τα δύο η Πετρούλα θυσιάζει στο βωμό της γνώσης και της εκμάθησης!Έχει πει:"Αυτό το DVD είναι ένα εκπαιδευτικό ντοκιμαντέρ με έντονη δόση χιούμορ. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ sexy DVD. Έχουν πολλά να δουν τα ματάκια σας, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Θα αποκαλύπτω κάποια μέρη του σώματός μου, δυστυχώς όμως δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ακριβώς θα εμφανίζομαι."


Με άλλα λόγια σ' αυτό το "εκπαιδευτικό ντοκιμαντέρ" της Πετρούλας Κωστίδου το όποιο μόλις κυκλοφόρησε -ΤΡΕΞΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ- η νιαουρίζωόλητηνωραλέγονταςτονκαιρό Πετρούλα εκπαιδεύεις όλους έμας στάσεις του Κάμα Σούτρα!Μας μαθαίνει ποια είναι τα σημεία τζιζ,το σημείο G και γενικά όλα τα σημεία που πρέπει να ξέρει ένας άντρας και μια γυναίκα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κρεβάτι(ή όπου αλλού θέλετε τελοσπάντων)

Σίγουρα το βίντεο μέχρι και αύριο(τόση προθεσμία δίνω) θα υπάρχει παντού στο ίντερνετ...αλλιώς στα περίπτερα με δώρο τα γυαλιά και ημερολόγιο!
Α!Τι ξέχασα να γράψω?!Οτι το πορνό..,ωχ χίλια συγνώμη σας εύχομαι εκπαιδευτικό ντοκιμαντέρ ήθελα να πω,  είναι σε 3D!!!!!!wow?Αυτό είναι εξέλιξη χρυσό μου...Το ημερολόγιο που έρχεται δώρο με το dvd είναι φαντάζομαι για να σημειώνει όποιος θέλει τις επιδόσεις του και κάθε τρίμηνο να κάνει ένα meeting με τον/την σύντροφό του και να βλέπουν την πορεία της σεξουαλικής τους ζωής!!!!
ΕΥΓΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΗΝ....ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!!

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed