Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Μετά τον γάμο... κατευθείαν στο «Master Chef». Εκτός όμως από την προσπάθειά του να κερδίσει τον τίτλο του πρώτου Ελληνα Master Chef, είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που πολύ σύντομα θα αποκτήσει την ιδιότητα του... πατέρα!

Ο λόγος για τον Μιχάλη Καλαβρυνό, που με τα κουφέτα στο χέρι έτρεξε να αναδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες στο πετυχημένο πρόγραμμα του Mega, που παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο επίδοξος chef παντρεύτηκε και δεν πήγε καν ταξίδι του μέλιτος με την αγαπημένη του. Αντιθέτως, δύο ημέρες ύστερα από τον γάμο άφησε την αγαπημένη του στο σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα και κατέβηκε στην Αθήνα προκειμένου να μπει στο παιχνίδι και να κυνηγήσει το όνειρό του: να μαγειρέψει δίπλα σε μεγάλους chef και κάποια στιγμή, αν καταφέρει να κερδίσει στο παιχνίδι, να δημιουργήσει με το χρηματικό έπαθλο το δικό του εστιατόριο.

Στην προσπάθεια αυτή είχε πάντα δίπλα του τη σύζυγό του, η οποία από την πρώτη στιγμή τον ενθάρρυνε και τον στήριξε. Αλλωστε ο ίδιος ο Μιχάλης λέει ότι αυτή ήταν που του είπε πως πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής του Mega. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές η σύζυγός του, βλέποντας το πόσο αγαπά τη μαγειρική και το ταλέντο του σε αυτήν, του είπε «πήγαινε στο "Master Chef" κι εγώ θα είμαι πλάι σου».

Εκτός όμως από νιόπαντρος, ο Μιχάλης μαθαίνουμε πως σε λίγο καιρό θα γίνει και πατέρας. Ο επίδοξος chef περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τον καρπό του έρωτά του με τη γυναίκα της ζωής του. Και δεν είναι ο μόνος. Το πρώτο μωρό του «Master Chef» περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι συμπαίκτες του, ενώ πολλοί του έχουν ζητήσει να το βαφτίσουν.

Ο Μιχάλης είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του μαγειρικού ριάλιτι, «η ήρεμη δύναμη» όπως τον χαρακτηρίζουν οι συμπαίκτες του. Δεν μιλάει πολύ, αλλά ξέρει να δημιουργεί μοναδικά εδέσματα και να κλέβει την παράσταση στις δύσκολες αναμετρήσεις. Από μικρός του άρεσε να ανακατεύεται με τη μαγειρική, βοηθώντας τη μητέρα του, ενώ αργότερα άρχισε να πειραματίζεται δημιουργώντας γευστικά εδέσματα.

Espressonews.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed