Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Όλοι έχουμε βιώσει το χωρισμό από μία ερωτική σχέση και τα δυσάρεστα συναισθήματα που αφήνει στην καρδιά μας. Ο τρόπος που αντιδρά κάθε άνθρωπος μετά από έναν χωρισμό, εξαρτάται από το χαρακτήρα του αλλά και από το ζώδιό του! Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε ποιες είναι οι αντιδράσεις του αμέσως μετά από ένα χωρισμό!






ΚΡΙΟΣ

21 Μαρτίου – 20 Απριλίου


«Νόμιζε ότι θα παίξει μαζί μου; Σφύριξα ...και έληξε»!

Κάπως έτσι αντιδρά ο Κριός μετά από έναν χωρισμό, γιατί θέλει να βροντοφωνάξει ότι ήταν δική του επιλογή! Σαν ζώδιο της φωτιάς και με κυβερνήτη του τον πλανήτη των μαχών τον Άρη, ο Κριός είναι ένας άνθρωπος που ερωτεύεται με πάθος και βιώνει όλα του τα συναισθήματα έντονα. Αν και του αρέσει να είναι ανεξάρτητος και δεν δέχεται τους συμβιβασμούς σε μία σχέση, αν τον χωρίσουν γίνεται θηρίο ανήμερο! Μπορεί να του βγει θυμός και οργή, γιατί είναι αρκετά εγωιστής για να δεχτεί την απόρριψη! Μπορεί να ξεσπάσει τα νεύρα του, να φωνάξει, να βρίσει, όμως δεν θα τον δείτε ποτέ να κλαιει μετανοιωμένος και να ικετεύει μία επανασύνδεση. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και πάλι το φλερτ για να ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα και για να ανανεωθεί!




ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου


«Τώρα φτου και από την αρχή τα ίδια...πώς θα εμπιστευτώ ξανά άλλον άνθρωπο;».

Όταν ο Ταύρος χωρίζει, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα! Σαν ζώδιο της Γης και με κυβερνήτη του τον πλανήτη του έρωτα την Αφροδίτη, ο Ταύρος είναι ένας άνθρωπος που έχει ανάγκη από συναισθηματική σταθερότητα. Όσο δύσκολη και να είναι μία σχέση δεν παίρνει σχεδόν ποτέ αυτός την απόφαση του χωρισμού, γιατί τον τρομάζουν οι αλλαγές. Τον χωρισμό τον παίρνει κατάκαρδα! Κλείνεται για τα καλά στο καβούκι του, θέλει το χρόνο του για να μπορέσει να ξεπεράσει το αγαπημένο του πρόσωπο και στη συνέχεια δεν ανοίγεται εύκολα σε μία νέα σχέση! Είναι τόσο πεισματάρης που όταν χωρίσει, δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο επικοινωνίας με τον πρώην σύντροφο, αλλά δεν θα δεχτεί και μία επανασύνδεση!





ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου


«Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν» είναι ο Δίδυμος όταν χωρίζει!

Ζώδιο του αέρα και με κυβερνήτη του τον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή, ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που θέλει αλλαγές και ανανέωση στη ζωή του και απεχθάνεται τη στασιμότητα, ακόμα και σε μία ερωτική σχέση! Σίγουρα δεν θα το πάρει κατάκαρδα αν χωρίσει από τη σχέση του, γιατί για τον Δίδυμο ο χωρισμός είναι μέσα στο πρόγραμμα της ζωής. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για αυτόν να βγει και να διασκεδάσει πιο ελεύθερα και να φλερτάρει ανενόχλητα! Παρόλο που δεν θα τα βάψει μαύρα με έναν χωρισμό, δεν θέλει να κόψει την επαφή με το σύντροφο που κάποτε αγάπησε, γι αυτό και προσπαθεί πάντα να κρατά φιλικές επαφές και να μαθαίνει νέα του!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου


«Ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, δεν θα αντέξω να ζήσω μακριά του»!


Χώρισε ο Καρκίνος; Τώρα ξεκινάει το μελόδραμα και μόνο βαρύγδουπες δηλώσεις θα ακούσεις! Ζώδιο του Νερού και με κυβερνήτη του τη Σελήνη, ο Καρκίνος είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, που δένεται πολύ με τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή του. Όταν χωρίζει τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, θέλει πολλά χαρτομάντιλα και έναν ώμο συμπαράστασης για να κλάψει γοερά και να ξεσπάσει. Μπορεί να γίνει μελοδραματικός και να φέρνει στο μυαλό του όλες τις αναμνήσεις από τη σχέση που πέρασε. Δεν του είναι εύκολο να πάει παρακάτω...δεν μπορεί να το δει ανάλαφρα...θα του πάρει καιρό για να βρει και πάλι τους ρυθμούς του... όμως όσος καιρός και να περάσει «οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και του θυμίζουν τα περασμένα»!




ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου


«Δεν υπάρχει περίπτωση να βρει καλύτερο σύντροφο από εμένα ποτέ, δεν θα μπορει να με ξεχάσει με τίποτα»!!!

Αυτή είναι η πρώτη σκέψη του Λέοντα μόλις χωρίζει! Ζώδιο της φωτιάς και με κυβερνήτη του τον Ήλιο, το Λιοντάρι είναι ένας περήφανος και εγωιστής άνθρωπος που όταν βρει τα σκούρα σε μία σχέση, προτιμά να φύγει πρώτος για να μη νιώσει ηττημένος! Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δείξει πόσο τον πονάει ο χωρισμός, δεν θα επιτρέψει ποτέ στον εαυτό του να κλάψει ή να επιδιώξει μία επανασύνδεση, είναι πολύ περήφανος για να κάνει κάτι τέτοιο! Θα συνεχίσει τη ζωή του κανονικά, θα βγαίνει, θα διασκεδάζει, θα το ρίξει στο shopping therapy, για να δείξει σε όλους και για να κοροϊδέψει τον εαυτό του ...ότι δεν του καίγεται καρφάκι!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου


«Ήταν λογικό να προκύψει ο χωρισμός...φαινόταν, ασυμφωνία χαρακτήρων».

Αυτή είναι η πρώτη φράση του Παρθένου μετά από έναν χωρισμό. Ζώδιο της Γης και με κυβερνήτη του τον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή, ο Παρθένος είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να αναλύει και να εκλογικεύει τα πάντα. Είναι πάντα προετοιμασμένος για έναν χωρισμό, γιατί έχει αρχίσει να το αντιλαμβάνεται και να το συνειδητοποιεί αρκετό καιρό πριν! Στέκεται γερά στα πόδια του και δεν έχει αυταπάτες. Μπορεί μετά το χωρισμό να φανεί ψυχρός, ανέκφραστος και να μην εκδηλώσει την πικρία του, όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον πονάει! Θα το ρίξει στη δουλειά ...μέχρι να ξεχάσει και να πάει παρακάτω!

ΖΥΓΟΣ
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου


«Χώρισα!...Που θα βγούμε να το κάψουμε»;

Η πρώτη επιθυμία του Ζυγού μετά από έναν χωρισμό, είναι να πάρει την παρέα του και να βγει για ξενύχτι μέχρι πρωίας. Σαν ζώδιο του αέρα και με κυβερνήτη του την Αφροδίτη, ο Ζυγός είναι ένας άνθρωπος που επιζητά τη συντροφικότητα, κάνει υποχωρήσεις και δύσκολα αποφασίζει έναν χωρισμό. Ωστόσο είναι τόσο κοινωνικός και εξωστρεφής, που μετά από έναν χωρισμό επιδιώκει να είναι διαρκώς με παρέα για να μην θυμάται, για να μην κλαιει, για να μη στεναχωριέται. Θα πνίξει τον πόνο του ακούγοντας τα καλύτερα ερωτικά τραγούδια, θα φλερτάρει και....πού θα πάει...Θα ξεχάσει!




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου


«Τώρα να δεις τι έχεις να πάθεις»!!!!

Ο Σκορπιός σαν ζώδιο του νερού και με κυβερνήτη του τον Πλούτωνα και τον Άρη, είναι ένας άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί όταν χωρίσει, είναι το πώς θα πάρει την εκδίκησή του! Μάλιστα επειδή θα έχει «μυριστεί» το χωρισμό, πολύ πριν συμβεί, έχει φροντίσει από νωρίτερα να σκεφτεί τον τρόπο που θα πάρει το αίμα του πίσω. Ο έρωτας και η αγάπη του γίνεται μίσος και κακία, παρόλο που ο χωρισμός τον πονάει, δεν επιτρέπει στον εαυτό του να καταπέσει. Το πιο πιθανό είναι αμέσως μετά το χωρισμό να ξεκινήσει από αντίδραση, μια σχέση σοβαρή και να διατυμπανίσει παντού ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής του και ότι παντρεύεται !




ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου


«Μμμμ σιγά...νόμιζες ότι θα σκάσω; Καλύτερα...τώρα θα ζω ανενόχλητα την ελευθερία μου»!!!

Ο Τοξότης σαν ζώδιο της φωτιάς και με κυβερνήτη του τον Δία, είναι ένας άνθρωπος χαρούμενος και αισιόδοξος, που δεν αντέχει τα ασφυκτικά δεσμά μίας σχέσης και θέλει να νιώθει ελεύθερος! Είναι το ζώδιο που χωρίζει πιο εύκολα από όλα τα υπόλοιπα, γιατί του αρέσει η ανεξαρτησία και επιζητά διαρκώς νέες εμπειρίες! Δεν σημαίνει ότι είναι αναίσθητος ή ότι δεν θα τον πονέσει ένας χωρισμός...αλλά για αυτόν είναι μία νέα πρόκληση και αντιμετωπίζει τη ζωή πάντα με αισιόδοξο μάτι! Θα ξεπεράσει το χωρισμό γρήγορα και εύκολα, βγαίνοντας παρέα με τους κολλητούς του, κάνοντας τα ταξίδια που πάντα επιθυμούσε και αφιερώνοντας χρόνο στα χόμπι και τις αγαπημένες του δραστηριότητες...Ζήτω η ελευθερία!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου


«Δεν το περίμενα ότι θα χωρίσω, τι να κάνουμε, όλα μέσα στη ζωή είναι ...ευκαιρία να κοιτάξω ακόμα περισσότερο την καριέρα μου»!

Ζώδιο της Γης και με κυβερνήτη του τον Κρόνο, ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος που συνάπτει σταθερές ερωτικές σχέσεις και δεν παίρνει εύκολα την απόφαση του χωρισμού. Είναι άνθρωπος της λογικής, καταφέρνει να είναι συναισθηματικά εγκρατής και δεν επιτρέπει στον εαυτό του να καταπέσει με συναισθηματισμούς. Ο Αιγόκερως μετά από το χωρισμό θα σκεφτεί που έκανε λάθος, τι ήταν αυτό που οδήγησε τη σχέση του στο τέλος, ώστε στην επόμενη να είναι πιο προσεκτικός. Θα κλειστεί για λίγο στον εαυτό του, θα το ρίξει στη δουλειά και θα την βγάζει με πολλές ώρες εργασίας, μέχρι να νιώσει και πάλι έτοιμος ότι μπορεί να χαλαρώσει και να ζήσει κάτι καινούριο!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου


« Μου κόστισε αυτός ο χωρισμός...! Τι θα γίνει με την νέα γνωριμία που μου είπες ότι θες να μου κάνει φιλαράκι;»....

Κάπως έτσι σκέφτεται και λειτουργεί μετά από έναν χωρισμό ο Υδροχόος. Σαν ζώδιο του αέρα και με κυβερνήτη τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής και της ανεξαρτησίας, ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος που δεν θα τα βάψει μαύρα μετά από έναν χωρισμό. Είναι πολύ απρόβλεπτος στις αντιδράσεις του. Τη μία μπορεί να είναι στεναχωρημένος και μετά από λίγες ώρες να τον δείτε να διασκεδάζει και να φλερτάρει με νέο αμόρε! Ξεχνάει πάρα πολύ εύκολα, γυρνάει αμέσως σελίδα...και δεν αναλώνεται σε ψυχοφθόρα συναισθήματα! Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για αυτόν να ευχαριστηθεί ακόμα περισσότερο την ελευθερία και την ανεξαρτησία του- που τόσο λατρεύει!




ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου


«Τι καταστροφή είναι αυτή που με βρήκε; Και εγώ που νόμιζα ότι θα ήμασταν για πάντα μαζί...»!

Αυτή ακριβώς είναι η πρώτη σκέψη του Ιχθύ μόλις χωρίσει! Ζώδιο του νερού και με κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ονείρου, της φαντασίας και της ευαισθησίας, ο Ιχθύς είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος που δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα έναν χωρισμό. Σε κάθε σχέση της ζωής του, κάνει όνειρα και σχέδια με το μέλλον...επενδύει συναισθηματικά και είναι σίγουρος ότι βρήκε το άλλο του μισό! Όταν λοιπόν προκύψει ο χωρισμός, τον πιάνουν οι ευαισθησίες του, απομονώνεται από όλους και από όλα και ζει με τις αναμνήσεις του! Θα κλάψει, θα πονέσει, θα σκεφτεί όλες τις όμορφες στιγμές που έζησε με το ταίρι του...και θα ωραιοποιήσει στο μυαλό του τη σχέση που τελείωσε άδοξα! Θα ξεσπάσει, θα πάρει το χρόνο του...μέχρι να ερωτευτεί ξανά!

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed