Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010
Συνεχίζεται από την Δευτέρα ο Γολγοθάς των κατοίκων της Αττικής καθώς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Την Τρίτη όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν όλα τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη, λόγω 24ωρης απεργίας.

Την Πέμπτη τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.

Την Παρασκευή, παραμονή Χριστουγέννων, οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Νέα στάση εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν τα συνδικάτα εν όψει της συζήτησης και ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή. Τρίωρη παναττική στάση εργασίας την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού, από τις 12:00 μ.μ. έως τις 15:00 μ.μ. και συγκέντρωση - συλλαλητήριο στις 13:00 στο Σύνταγμα προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, «η αντίδραση και ο αγώνας των συνδικάτων, των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων ενάντια στον προϋπολογισμό του 2011 και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του Μνημονίου των τοκογλύφων δανειστών, που υλοποιεί η κυβέρνηση, συνεχίζεται».

Τονίζει ακόμη πως «όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας με ενότητα και αγώνα, υπερασπίζονται τα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά και οικονομικά τους δικαιώματα που αμφισβητούνται, ανατρέπονται και υπονομεύονται από τις ασκούμενες πολιτικές και από τις απαράδεκτες προβοκατόρικες συμπεριφορές».


πηγή: Το Έθνος

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed