Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

«Το μίσος μπροστά στην αρρώστια και τον θάνατο σβήνει. Και ο Βοσκόπουλος δεν το έσβησε». Τόσο στην κηδεία της αδερφής του Παναγιώτας όσο και στο μνημόσυνο που ακολούθησε ο Τόλης Βοσκόπουλος αρνήθηκε να παρευρεθεί, αν και ήταν από τους πρώτους που ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν. Ο ανιψιός του Αποστόλης Παστός εκφράζει τη θλίψη του και το παράπονό του για τη συμπεριφορά του δημοφιλούς τραγουδιστή και αναφέρεται στον θείο του με πολύ σκληρά λόγια:

«Οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν γίνονται πιο ταπεινοί. Αυτό δεν συμβαίνει όμως με τον Βοσκόπουλο, ο οποίος γίνεται περισσότερο αλαζόνας. Γιατί αυτό συμβαίνει όταν απορρίπτεις την αδερφή σου και τα ανίψια σου. Εγώ νομίζω ότι σε θέματα αρρώστιας, πολύ δε περισσότερο στον θάνατο, οι άνθρωποι έρχονται κοντά και ξεχνούν αυτά που τους χωρίζουν. Αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση».

Οι σχέσεις του Τόλη Βοσκόπουλου με την αδελφή του Παναγιώτα κλονίστηκαν, όταν ο τραγουδιστής έπαψε να έχει «δεξί του χέρι» στις συνεργασίες του τον ανιψιό του, κάτι για το οποίο ο Τόλης δεν έδωσε ποτέ εξηγήσεις. Η Παναγιώτα αισθάνθηκε πικραμένη από τη συμπεριφορά του αδελφού της και τα συναισθήματα «πάγωσαν». Ηταν κάτι που δεν περίμενε ποτέ. Βρισκόταν πάντα δίπλα του, κυρίως στις δύσκολες στιγμές, τότε που όλοι γυρίζουν την πλάτη. Τόσο αυτή όσο και ο Αποστόλης. Η ίδια προσπάθησε στην πορεία να γεφυρώσει το χάσμα, αφού «το αίμα νερό δεν γίνεται», αλλά ο Τόλης, σύμφωνα με όσα καταθέτει ο ανιψιός του, έκλεισε ερμητικά την πόρτα. Με τη μόνη αδελφή του που έχει επικοινωνία -κι αυτό τώρα τελευταία- είναι με την ηθοποιό Γκάρυ Βοσκοπούλου. Η Παναγιώτα, η πιο μεγάλη της οικογένειας, βίωνε με τον δικό της τρόπο την απόρριψη του αδελφού. Ενας βουβός πόνος που την ακολούθησε ώς το μακρύ ταξίδι…

Η Παναγιώτα ήταν η μεγαλύτερη αδερφή του Τόλη Βοσκόπουλου. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 χρόνων από πνευμονικό οίδημα, ύστερα από πολύ σοβαρό κρυολόγημα, το οποίο δεν υποχωρούσε. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου νοσηλεύτηκε μόνο για τρεις ημέρες. Ο εξασθενημένος οργανισμός της δεν άντεξε και η γυναίκα κατέληξε.

Οι στενοί συγγενείς της οικογένειας ενημέρωσαν αμέσως τον Τόλη Βοσκόπουλο, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει ο ανιψιός του. Εκείνος όμως δεν εμφανίστηκε. Τα δύο αδέρφια δεν μιλούσαν για πολλά χρόνια. Ομως όλοι ήλπιζαν ότι έστω σε αυτή την ύστατη στιγμή θα εμφανιζόταν για το τελευταίο «αντίο» στην αδερφή του. «Οταν ο Τόλης απομάκρυνε τη μητέρα μου από κοντά του, εκείνη στενοχωρήθηκε. Την πείραξε, την ενόχλησε πολύ» αναφέρει στην «Espresso» ο κ. Παστός και συνεχίζει:
«Η μητέρα μου κι εγώ μαζί μέναμε με τον θείο μου στις καμπάνες, στα «Αστέρια» της Γλυφάδας. Τον φρόντιζε και τον αγαπούσε πολύ. Στάθηκε στο πλευρό του όταν χώρισε από τη Μαρινέλλα, αλλά και με την Τζούλια. Θυμάμαι ότι εμείς βγαίναμε το βράδυ έξω και η μητέρα μου μας περίμενε στην πόρτα για να περιποιηθεί τον αδερφό της και να του μαγειρέψει. Τον αγαπούσε πολύ».

Η Παναγιώτα ήταν άνθρωπος των γραμμάτων, όπως αναφέρει ο γιος της. Εγραφε μυθιστορήματα, ποιήματα και διηγήματα, ανέκδοτα μέχρι σήμερα. Ενα βιβλίο μάλιστα, το οποίο έγραψε μαζί με τον Αποστόλη και αναφέρεται στη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή, θα πάρει σύντομα τον δρόμο για το τυπογραφείο.

«Είναι έτοιμο και κανένας δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να το εκδώσω. Ο τίτλος θα είναι “Η ζωή μου δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο”. Θα το εμπλουτίσω, θα το συμπληρώσω με καινούργια στοιχεία, πολλές λεπτομέρειες και άλλα ντοκουμέντα, και θα κυκλοφορήσει -ελπίζω- σύντομα. Η μητέρα μου αναφέρεται στα παιδικά και στα σχολικά τους χρόνια» λέει ο ανιψιός του τραγουδιστή.

Espressonews.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed