Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010
«Θα βρεθείτε στη θέση του Αλέξη Γρηγορόπουλου, θα έχουμε κι άλλο 15χρονο θύμα!» φέρεται να φώναξε ένας εκ των αστυνομικών της διμοιρίας των ΜΑΤ που είχε πολιορκήσει τους νεολαίους του Συνασπισμού, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη.


«Ζήτω ο Άδωνις!» φαίνεται να βροντοφώναξαν στη συνέχεια όλοι μαζί, και με μια φωνή, οι άντρες της διμοιρίας.



Το συγκεκριμένο περιστατικό έφερε στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, η οποία κατήγγειλε την Αστυνομία για απαράδεκτη συμπεριφορά και ανεπίτρεπτο υβρεολόγιο εις βάρος της νεολαίας του Συνασπισμού. Στη συνέχεια, η βουλευτής σχολίασε και τα «ζήτω» των αστυνομικών προς τον Άδωνη Γεωργιάδη, ανεβάζοντας έτσι το αίμα στο κεφάλι του βουλευτή του ΛΑΟΣ.

«Αν έχει γίνει τέτοιο πράγμα, κυρία Διώτη, είναι μεγάλη μου τιμή και θα ήθελα να σας παρακαλέσω, αν υπάρχει και σχετικό βίντεο, να μου το στείλετε, σας παρακαλώ, για να το ανεβάσω στην ιστοσελίδα μου» είπε γεμάτος περηφάνια ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μεγάλη τιμή για μένα που οι ηρωικοί άντρες των ΜΑΤ, οι οποίοι υπερασπίζονται τη Δημοκρατία από τους άγνωστους κάφρους που σπάνε τα πανεπιστήμια και τα πεζοδρόμια, ώστε να τα κάνουν ύλη για σφεντόνες, να φωνάζουν το όνομά μου. Αυτοί οι άντρες τον Δεκέμβρη του 2008 παρενέβησαν και έτσι οι κάφροι δε μπόρεσαν να κάψουν το Κοινοβούλιο. Είναι τιμή για μένα να φωνάζουν “Ζήτω ο Άδωνις Γεωργιάδης”» κατέληξε στο ίδιο μοτίβο ο βουλευτής και μαζί του «καταλήξαμε» κι εμείς.

Zougla.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed