Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010


Σεληνιασμοί Δεκεμβρίου
Η νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων, δηλαδή Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων, που έχουν γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο. Σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, θέματα παιδείας, νόμων και δικαίου θα μας απασχολήσουν πιο έντονα.









Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα αρμονικό για εσάς ζώδιο, στον Τοξότη. Ακόμη λοιπόν και αν προκύψει κάτι έκτακτο, θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε. Επιπλέον, η εβδομάδα φέρνει κάποια νέα που σας ξαφνιάζουν και μπορεί να αφορούν ζητήματα που σχετίζονται με τις σπουδές, την εκπαίδευση ή το εξωτερικό. Πιθανώς σχεδιάζετε τώρα ένα ταξίδι. Ή κάτι αλλάζει στην κοσμοθεωρία σας. Από τις 8 Δεκεμβρίου ο Άρης παίρνει θέση στον Αιγόκερω και οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κέρδη στον οικονομικό τομέα.


Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Πολλά είναι αυτά που μπορεί να προκύψουν τον Δεκέμβριο, αλλά για εσάς περιορίζονται μόνο στον οικονομικό τομέα. Τα δύο πιο πιθανά σενάρια είναι είτε ότι σας έρχονται χρήματα (από ένα μπόνους, μια προαγωγή, μια κληρονομιά, επιστροφή Εφορίας ή χρήματα από ασφάλεια) είτε ακριβώς το αντίθετο: Χάνετε μια πηγή εισοδήματος. Στο τέλος της χρονιάς εταιρείες κάνουν περικοπές και ίσως να είστε από αυτούς που την πληρώνουν χωρίς να φταίνε. Μην το βάζετε κάτω. Σύντομα θα έχετε νέες προτάσεις.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να περάσετε καλά με φίλους.
Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και έντονες τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια και εσείς πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, με τον καλύτερο τρόπο. Βέβαια, μετά τις 8 Δεκεμβρίου, οπότε θα απομακρυνθεί ο Άρης, όλο και κάτι θα ελαφρύνει στο πρόγραμμά σας. Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου και φέρνει αλλαγές. Μάλιστα μπορεί να είναι έμμεσες, να συμβαίνουν δηλαδή στη ζωή του συντρόφου σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια συναρπαστική γνωριμία!


Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Η πιο φιλική επιρροή της Αφροδίτης από τον Σκορπιό αναπτερώνει το ηθικό σας και θα βοηθήσει ακόμη και στα δύσκολα που μπορεί να φέρει ο μήνας. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αφορά τη δουλειά και είτε δημιουργεί αυξημένες απαιτήσεις είτε σας φορτώνει και με ευθύνες άλλων –πιθανώς να σας ζητηθεί να κάνετε τη δουλειά κάποιου συναδέλφου που έφυγε. Ακόμη μπορεί να σας προταθεί μια εποχιακή ή περιορισμένης διάρκειας δουλειά, η οποία θα βοηθήσει και το πορτοφόλι σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να φροντίσετε την υγεία σας.
Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Η νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα σε ένα φιλικό σας ζώδιο, στον Τοξότη, και έτσι όσα εμπόδια και αν παρουσιαστούν στον δρόμο σας θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε. Δύο τομείς αγγίζει ιδιαίτερα η νέα Σελήνη: τον τομέα των ερωτικών σχέσεων και τον τομέα που αφορά τα παιδιά. Μια νέα γνωριμία και ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή το τέλος μιας σχέσης είναι μερικά από τα σενάρια των ημερών. Ακόμη είναι πιθανό να προκύψει τώρα μια εγκυμοσύνη!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επιτυχίες στα προσωπικά σας.


Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου είναι σαφώς πιο απαιτητική σε σχέση με τις υπόλοιπες, είτε γιατί υπάρχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις είτε επειδή η οικογένειά σας και το σπίτι απαιτούν από εσάς μεγαλύτερη φροντίδα. Οι εντάσεις πολλαπλασιάζονται και φυσικά οι πιέσεις δεν σας επιτρέπουν να κάνετε το πρόγραμμά σας όπως θέλετε. Εκτός από την επιρροή της νέας Σελήνης, που είναι από μόνη της ισχυρή, έχετε και την ταυτόχρονη επιρροή του Άρη, μέχρι όμως τις 8 Δεκεμβρίου.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κανονίσετε ένα ταξίδι.
Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε ευνοϊκά ή ουδέτερα ζώδια σχετικά με το δικό σας, και αυτό κάνει τα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο κάπως πιο συμφέροντα. Με τη νέα Σελήνη τα θέματα που προέχουν είναι ό,τι σχετίζεται με τις μετακινήσεις, τις συμφωνίες, τη διαφήμιση της δουλειάς σας και των ικανοτήτων σας, την επικοινωνία. Αυτό το διάστημα προσφέρεται αν θέλετε να κάνετε μια αγορά αυτοκινήτου ή αν θέλετε να πουλήσετε επίσης ένα μεταφορικό σας μέσο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να φροντίσετε συγγενείς.


Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου σας προφυλάσσει από τις κακοτοπιές και γενικώς προσφέρει την εύνοιά της σε πολλούς τομείς, κυρίως στις σχέσεις και στον αισθηματικό τομέα. Η νέα Σελήνη απαιτεί αυξημένη προσοχή στον οικονομικό τομέα, που γίνεται πολύ σημαντικός για τη ζωή σας –για τα επόμενα δύο χρόνια μάλιστα! Ό,τι και αν γίνει πάντως, θα πρέπει να ξέρετε ότι ειδικά στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει αρκετή ρευστότητα τους επόμενους μήνες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να σχεδιάσετε ένα ταξίδι.


Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Με μια πλειάδα πλανητών και τον Ήλιο με τη Σελήνη χέρι με χέρι στο ζώδιό σας, είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας: Σκηνοθέτις του όλου έργου η νέα Σελήνη σήμερα, 5 Δεκεμβρίου. Αλλαγές, εκπλήξεις, έμφαση στις προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές ανακατατάξεις βρίσκονται στο μενού αυτής της διαδικασίας. Μη φανταστείτε βέβαια ότι θα συμβούν όλα αυτά μαζί! Πάντως, οι ορίζοντές σας ανοίγουν και υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να είστε διπλωματικοί.


Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Η εβδομάδα αυτή υπογραμμίζει ό,τι βρίσκεται σε «εκκρεμότητα» στη ζωή σας και απαιτεί, αν μη τι άλλο, κάποια οργάνωση και βέβαια αρκετή συνέπεια από την πλευρά σας, ώστε να κλείσουν κάποια κεφάλαια που σας τρώνε ενέργεια και χρόνο και δεν σας αποδίδουν τα αναμενόμενα. Οι εκκρεμότητες αφορούν κυρίως τα θέματα δουλειάς ή υγείας. Έτσι, δεν είναι απίθανο να δουλεύετε και υπερωρίες ακόμη για να τα προλάβετε όλα. Αν υπάρξει κάποια ενόχληση στην υγεία σας, καλό είναι να μην το παραβλέψετε.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να μειώσετε τα έξοδά σας.


Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο του Τοξότη, το πρώτο κομμάτι του μήνα σχετίζεται άμεσα με τους φίλους και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς και με εκδηλώσεις και δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά και ευχαρίστηση. Φέρνει στο προσκήνιο ξένους με τους οποίους μπορεί να έχετε συζητήσεις ακόμη και για επαγγελματικά θέματα –είναι μάλιστα πιθανό να έχετε επαφές για θέματα εκδόσεων, δικαιοσύνης και πολιτικής. Η νέα Σελήνη θα σας επιτρέψει να βγείτε και λίγο έξω.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα ταξίδι στο εξωτερικό!


Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Η νέα Σελήνη σχετίζεται άμεσα με τον επαγγελματικό τομέα και σας βάζει σε έναν κύκλο εμπειριών που θα κρατήσει περί τα δύο χρόνια και θα σημάνει σημαντικές ανακατατάξεις σε ό,τι αφορά τη δουλειά και το κοινωνικό σας επίπεδο. Αν βρίσκεστε σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερο διάστημα για να κάνετε έρευνα. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό όλον τον Δεκέμβριο είναι ευνοϊκή για τις επαγγελματικές και για τις προσωπικές σχέσεις.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να οργανώσετε τη ζωή σας.

homefood.gr

1 απόψεις:

Ανώνυμος είπε...

etsi eksigountai ola!!

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed